Cursusaanbod Sophia’s Light Najaar/Winter 2017/2018

Dit komend najaar en komende winter hebben we weer 4 prachtige cursussen in de planning staan. De cursussen staan voor verdieping van je eigen kunnen. Een start maken, vertrouwen krijgen en vooruit kunnen in je intuïtieve ontwikkeling. Als je al een eindje op weg was, reken maar dat je na een cursus van ons weer met flinke stappen verder kunt. Een ontwikkeling die je gezien het belang van de hoofd-hart-buik-combinatie, zeker met enige zelfverzekerdheid wil maken.

Voor al onze cursussen geldt: wacht niet te lang met opgeven. Enerzijds omdat we zeker willen weten of we een groep kunnen vormen en de cursus door kunnen laten gaan. Anderzijds hebben we een beperkt aantal plekken om de groepen overzichtelijk te houden en ieder te verzekeren van een goede persoonlijke begeleiding. Dus mocht je je intuïtie en (zelf)healing verder willen ontwikkelen geef je dan snel op.

Meditatiecursus
Communiceren met innerlijke sferen

Vrijdag 22 t/m zondag 24 september 2017

  • Mediteer je wel eens?
  • Of zou je dat graag willen doen?
  • Wanneer heb je nu tijd om te mediteren?
  • Zou je het niet fijn vinden om tijdens een lang weekend het mediteren je eigen te maken?
  • Je hebt dan nu de mogelijkheid om een wellness weekend te ervaren voor lichaam, geest en ziel.

Een kadootje aan jezelf.

Tijdens deze driedaagse meditatiecursus nemen we je mee op reis naar binnen. We gaan de reis aan door verschillende meditatievormen te ontdekken en te ervaren. Uiteindelijk zul je tot een ware stilte in jezelf komen. Communicatie met jezelf wordt daardoor helder, zuiver en vrij van angsten.

Lees verder…

Cursus Helder Waarnemen

Vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober 2017

Deze cursus is een kennismaking met jezelf en je eigen vaardigheden. De term “helderwaarnemen” gaat niet over “helderzien”, al kan dat een onderdeel zijn. Het gaat echter over het bovenzintuiglijk waarnemen in zijn totaliteit.

Je ontdekt je mogelijkheden en je kunt je intuïtieve waarnemende vermogen versterken door middel van oefeningen en bekrachtigende meditaties. En als je al waarnemende vermogens in jezelf hebt ontdekt, kan deze cursus je vaardigheden duidelijker maken en versterken. Ook het vermogen zelf te bepalen wanneer je je vaardigheden inzet en het interpreteren van wat je waarneemt valt binnen deze cursus te ontdekken.

Lees verder…

Intuïtieve Healing Oefengroep

Vrijdag 24 t/m zondag 26 november 2017

Je bent (van nature) een healingfacilitator en je wil je graag verder ontwikkelen op het pad van het geven van healingen.

In de cursus ‘Intuïtieve Healing Oefengroep’ geven we je in drie weekenden de ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Je wordt omarmd in je healerschap en geactiveerd om het beste uit jezelf te halen. In elk van de weekenden leer je hoe je veilig en zuiver kunt handelen, waar je op kunt letten en wat energiewerk is. Je eigen vragen m.b.t. je handelen en vaardigheden krijgen hier alle ruimte om geëxploreerd te worden. Na de cursus voel je je zekerder, heb je meer zelfvertrouwen, is je healingpotentieel vergroot, weet je wat je kan en waar je nog aandacht aan mag schenken…. Kortom, je hebt je healerschap meer vorm gegeven.

Lees verder…

Cursus Helder Waarnemen deel 2

Vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2018

Deze cursus is het vervolg op de Cursus Helder waarnemen, die al enkele jaren door ons wordt gegeven. Na enkele volle groepen van Helder waarnemen te hebben gehad is het nu tijd voor een vervolg. Waar we in de eerste cursus vooral ingingen op het waarnemen in het algemeen en je leerde wat je eigen sterke punten /talenten waren in deze materie, zijn we nu klaar voor een vervolg waarbij we dieper ingaan op de betekenis van wat we waarnemen.

Lees verder…

 

Laat een reactie achter