Spiritueel Café Agenda Oktober 2017

Voor alle activiteiten in het Spiritueel Café geldt:

Locatie: De Lichtmakers, Barmaheerd 52, Groningen
Tijd: 20 .00 – 22.00 u., deur open 19.30 u.
Entree: € 8,00 , met Stadjerspas € 5,00 (Lichtmakerleden: Lichtmakerstarief)

5 oktober 2017 Lezing/Mini-workshop Helder Waarnemen

Deze avond staat in het teken van Helder waarnemen. Wat is het precies en hoe kun je je eigen kunnen daarin ontdekken.
Je eigen intuïtie mag weer aan de slag gaan. Er wordt het één en ander verteld over Waarnemen in al zijn facetten. We gaan een activatie meditatie doen om daarna samen door middel van oefeningen te kijken wat jij waarneemt, voelt, hoort, ziet, weet, etc.

Het belooft een mooie avond te worden. Wees dus hartelijk welkom. Neem eventueel voor de meditatie een matje en dekentje mee om het je gemakkelijk te maken. Er zijn ook enkele matten en dekens aanwezig.

12 oktober 2017 Klassieke Homeopathie en de Levenszouten van Dr. Schüssler

Aan bod komen in een reeks van avonden o.a.: klassieke Homeopathie met:

  • mini EHBO.
  • Dr. Schüssler
  • Sanjevenis ( gebeds trillingen )
  • Engelen Healing etc.

Kan een Healingsavond nieuwe bewandelbare wegen voor jou laten zien? Als je er meer erover wilt weten, kom dan naar de Lichtmakers. One light more.

19 oktober 2017 Je Zelfbeeld volgens Byron Katie

Op deze avond vertelt Piet over het werk van Byron Katie. Zijn ervaringen en kennis over haar werk kunnen je misschien helpen om meer vrijheid in je eigen handelen te krijgen. Dit is belangrijk voor een positiever zelfbeeld. Eén van haar beroemdste vragen is “Is het waar?” Door deze vraag word je gespiegeld in je eigen denken waardoor je anders kunt gaan handelen. Zij heeft nog een paar andere belangrijke vragen die we op deze avond gaan behandelen. Aan het eind van de avond kun je zelfstandig de vragen gebruiken voor het verbeteren van je zelfbeeld.

Neem pen en papier mee om aantekeningen te maken.

26 oktober 2017 Intuïtieve Healing, mini-workshop

Als we open staan voor de bewegingen van de ziel, de geest en het lichaam kunnen we een ander ondersteunen in zijn of haar proces naar ontspanning. Maar vaak zitten we zelf zo vast in onze eigen overtuigingen, emoties en gesteldheden. Hoe zou het zijn als we elkaar openlijk kunnen benaderen? Hoe zou het zijn als energie vrijelijk zou mogen stromen? Vanavond zullen we een aantal ankers of referentiepunten behandelen. Daardoor kunnen we een ander de ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. Vanavond geven we elkaar intuïtief een healing. Een uitwisseling dus.

Op vrijdag 24 november start er lange weekendcursus Intuïtieve Healing Oefengroep, module “In de praktijk”; één van de drie modules van de cursus Intuïtieve Healing Oefengroep.

Laat een reactie achter