Een healing kan ter ondersteuning van je (fysieke) klachten zijn, maar vervangt niet het consult met je arts of specialist. Daarom raad ik altijd aan om ook een arts of specialist te raadplegen. Ik stimuleer en ga uit van samenwerking in plaats van individualistisch werken, erkenning en respect van elkaars kennis en vaardigheden en dat wij, alle hulpverleners, een bijdrage willen leveren aan je gezondheid en welzijn.

Een healing is een éénmalige opschoonklus of zuivering van je hele spirituele zijn en daarna ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en welzijn. Bij elk soortige claim die na het bezoek aan het spiritueel centrum wordt ingediend, wordt gewezen op je eigen verantwoordelijkheid en je eigen (spirituele) weg voor verlichting. Je maakt de keuze om een healing te ontvangen. Sommige mensen merken duidelijke verbeteringen of verlichting, maar sommigen ook helemaal niets. Het kan zijn dat je pas in de dagen na het bezoek aan het spiritueel centrum veranderingen bemerkt. Het niet kunnen voelen of waarnemen van de healing, is een onderdeel van je eigen ontwikkeling en kan daarom niet op de behandelaar verhaald worden.

Voor een sessie of workshop wordt mijn tijd ingezet om je van dienst te zijn. Voor de inspanningen en voor mijn leren worden geen kosten gevraagd. Ik vraag wel een geldelijke bijdrage voor de tijd die je nodig hebt om alles te krijgen wat op dat moment voor je belangrijk is. Ik vertel je over Mijn waarheid en heb dat geleerd door ervaring en spirituele media of scholing. Dat betekent dat mijn waarheid niet de jouwe hoeft te zijn of te worden. Ik moedig je aan om niets van een ander, noch van mij aan te nemen, maar zelf op zoek te gaan naar de waarheid. Trek alles in twijfel totdat het goed voelt. Niets is voor eeuwig en alles is veranderlijk.

Bij de aanmelding voor een healingsessie in de vorm van een energetische behandeling danwel een reading, evenals voor een workshop, ga je akkoord met deze disclaimer.

Laat een reactie achter