De Begeleiders

De cursussen en workshops worden begeleid door ons, Sarin Lee en Esther Hoffmann, twee energetische therapeuten. Wij dragen zorg voor de veiligheid en geheel in onze eigen stijl van begeleiden wordt het ontwikkelen en ontdekken van jezelf plezierig en interessant.

Wij stellen ons graag aan je voor:

Sarin Lee

IMG_3505

Mijn naam is Sarin Lee.

Van kinds af aan was ik mij bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik nam energieën waar en andere zaken die tot de spirituele wereld behoren. Ik had het geluk om in een nest groot gebracht te worden waar ik mezelf kon zijn. Als vanzelf hadden spirituele zaken mijn aandacht omdat ze op mijn pad kwamen en ik daarin mocht groeien. Ook kwamen mensen al vroeg naar me toe voor advies of om pijnen weg te nemen.

In mijn leven kwam ik met diverse culturen, o.a. de Marokkaanse en Hindoestaanse cultuur, in aanraking. Hierdoor kreeg ik een heel brede input, ook op het spirituele vlak.

Mijn weg

Doordat ik mijn werk i.v.m. ziekte kwijt was geraakt, kon ik mij volledig toewijden op het healing aspect van mezelf en heb ik een opleiding tot energetische therapeut kunnen volgen. Het was een feest van herkenning toen ik in aanraking kwam met Shamballa. Na diverse Shamballa workshops (tegenwoordig New Paradigm workshops genaamd) gevolgd te hebben waarin ik mezelf herontdekte, besloot ik mijn pad daarin verder te volgen. Nu werk ik als professional en wil ik graag mensen vanuit liefde zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel verder helpen.

Esther Hoffmann

IMG_4566

Mijn naam is Esther Sophia (E.S.) Hoffmann.

Sinds 2002 had ik een praktijk als gedragstherapeute en was ik werkgever, maar ik merkte langzaamaan dat ik in een burn-out terecht kwam. De omstandigheden en het werk waren voor mij als hoogsensitief persoon niet optimaal. Nadat ik in 2008 de Shamballa Multidimensionele Healing Teacher Training had gevolgd, kreeg ik de mogelijkheid om mijn ware natuur meer en meer te laten zien en mijn interesses te onderzoeken. Ik kwam thuis in het begeleiden van mensen naar de beste versies van hunzelf. Desondanks duurde het nog 5 jaar voor ik besloot het roer volledig om te gooien en mijn hart te volgen.

Het Nieuwe Paradigma

Mijn natuurlijke drijfveer is om de mens met de onderzoekende geest, de mens die vooruit wil, die wil groeien en veranderen te helpen te veranderen. Ik help je geheimen te ontsluiten die ontsloten willen worden. De antwoorden zijn bijna altijd te vinden in het eigen energieveld en in het energieveld van Puur Bewustzijn. En soms ook gewoon zonder te hoeven weten, kan er ruimte gecreëerd worden voor veranderingen. Daarom werk ik graag met energie; in en met diverse dimensies. Vanuit neutraliteit en objectiviteit kunnen antwoorden en veranderingen tot ons komen. Als je het moeilijk vind om de antwoorden in jezelf te vinden of de veranderingen plaats te laten vinden, laat mij je dan helpen.

Mijn ware essentie is dat als we één zijn met het veld van Puur Bewustzijn dat er automatisch healingen plaats mogen vinden, daar waar het kan. Je krijgt inzichten, antwoorden en verzachtingen aangereikt die soms een diepgaande verandering kunnen bewerkstelligen. Soms zijn handelingen als zachte aanrakingen nodig om je (lichamelijk) bewust te maken dat je een mogelijkheid tot heling wordt aangeboden. Soms merken mensen al lichamelijke veranderingen nadat we een afspraak hebben gemaakt. Dan wordt je direct en automatisch aangesloten op het veld van Puur Bewustzijn.

Wil jij dat ook? Wil je antwoorden, inzichten of gewoon verlichting, verzachting en heling van pijn en onbalans? Maak dan een afspraak voor een consult. Of schrijf je in voor een cursus of workshop.

Anderen gingen je voor en consulteerden mij op:

 • datingvragen,
 • relatievragen,
 • tweelingzielen/-vlammen,
 • verwijderen van entiteiten, omdraaien van vloeken, reinigen van huizen, gebouwen of plekken,
 • schouder-, nek- en rugpijn,
 • traumaverwerking,
 • slaapproblemen,
 • diverse pijnklachten (gewrichten, onzeker staan, ontstekingen, chronische klachten, duizelingen, etc.),
 • meditatie-beoefening, integriteit,
 • werken met aantrekkingskracht/leven in overvloed,
 • werken met energie….

Waar wil jij antwoorden, inzichten of heling op krijgen?
Maak een afspraak en begin vandaag nog aan je verandering.

Aanmelden

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha