De Energetische Therapeut

Mijn naam is Esther Hoffmann. Ik ben energetisch therapeut en coach.

Wat mij gelukkig maakt, is het helpen van mensen die hun zelfhelend vermogen en hun potentieel willen activeren. Als klein meisje wist ik dat ik dokter zou worden, maar niet zo eentje die je in het ziekenhuis tegenkomt. Ik ben er gelukkig achter gekomen dat je ook op een andere manier dokter kunt zijn. Met energetisch werk heb ik gemerkt. Bij mij komen er geen pillen of bloed aan te pas, alleen bewustzijn. Omdat het werken met energie mij gelukkig maakt, werk ik er inmiddels beroepsmatig mee en begeleid ik mensen o.a. met medische klachten en die graag een multidimensionele activatie willen.

Zelfhelend vermogen

Iedereen bezit een zelfhelend vermogen. Het lichaam herstelt uit zichzelf als er onbalans is opgetreden. Het zal altijd voor balans en harmonie kiezen. Maar als we lang genoeg onze eigen kracht wegstoppen door te geloven in op-angst-gebaseerde gedachten, beperkende overtuigingen of door de onderdrukking van anderen, lijkt op een gegeven moment onze eigen kracht uitgedoofd te zijn en is dat de nieuwe balans. Ik help je lichaam weer te herinneren dat je zelf je potentieel kunt activeren en dat je uit je oude situatie kunt stappen. Ben jij daar aan toe?

Activeer je potentieel: alles wat je wilt zijn, zit al in je.

  • Wil je ondersteuning bij een medische klacht of bij een medisch traject? (bijv. rondom een operatie) Of…
  • Heb je last van pijn of spanningen?
  • Ben je geïnteresseerd in holistisch energetisch therapie zodat je je klachten in een groter verband kunt plaatsen?
  • Sta je in je kracht en wil je je verder ontwikkelen?
  • Wil je de hoogst beschikbare zuivere energieën gedownload krijgen om je persoonlijke evolutieproces (ascensie) een boost te geven?

Meld je dan telefonisch aan of via het contactformulier en maak een afspraak.

Voor meer informatie over energetisch werk bij medische klachten zie www.estherhoffmann.nl

Esther is aangesloten bij het Verbond Van Energetische Therapeuten (de VVET). Haar behandelingen kunnen door zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering vergoed worden. Raadpleeg je zorgverzekeraar of polis of kijk op zorgwijzer.nl .

vvet_logo_no_background

 

Laat een reactie achter