Hieronder kun je de ervaringen met de praktijk Sophia’s Light lezen. Wil je je ervaringen ook met anderen delen? Je reactie is van harte welkom via deze link.

Juli 2017:

“Ik ken Esther (en Sarin) van de geweldige workshops.

Maar nu iets nieuws voor mij: van Assendelft afgereisd naar Groningen omdat ik al 2 decennia gezondheidsproblemen had in de zin van: darmproblemen, vermeende verklevingen en een strak gevoel in de ruggengraat. Veel gelezen over energetische healing maar er nooit echt diep op ingegaan; ik dacht meer aan spirituele ontwikkeling.

Totdat ik na de zoveelste pijnlijke dagen contact opnam met Esther. Ik legde mijn problemen uit en zij stelde mij gerust. Och, wat stom dat ik niet aan energetische behandeling heb gedacht!

Met een gevoel van: “baat het niet, dan schaadt het niet” op de behandeltafel plaatsgenomen en de healing ondergaan. Wat een lot uit de loterij: na de eerste opluchting en een pijnloze nacht zoveel ruimte en healing ondervonden in mijn lijf. Een gelukkiger persoon is er niet op dit moment; ik kan weer echt voelen, echt normaal bewegen. En ik heb geen schudgevoel of ik weer eens iets had gegeten wat niet goed voor me is. Geen dokters en specialisten meer die mij vertelden dat het tussen de oren zit of dat ik er maar mee moest leren leven. De beste keuze die ik ooit heb genomen.” – Marga uit Assendelft.

Juni 2017:

“Vanmorgen therapie gehad van Esther. Vanaf baby niet veilig gevoeld en veel angsten gehad. en vanmorgen eindelijk mezelf kunnen overgeven aan het Vertrouwen in mezelf, wat een bevrijding!!! 14 maanden aan verwerking en loslating gedaan. Best heel trots op Mezelf!!!” – Suzanne uit Wormer.

April 2017:

“Op het moment volg ik sessies bij Esther Hoffmann, Holistisch en Energetisch Therapeut te Groningen. We zijn een (soort van) samenwerking aangegaan om mij meer en meer hier op aarde te doen landen. Dat gaat zeer voorspoedig. Ik voel me meer en meer goed in mijn lijf en oordeel niet meer met mijn hoofd, maar steeds meer met mijn hart. Oordelen van het hart zijn rechtvaardiger dan oordelen vanuit het hoofd, is mijn ervaring. Kloppende en rechtvaardige besluiten zijn het dan, die hieruit voortvloeien. Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken voor het feit dat ik Esther heb mogen ontmoeten op deze manier. Een paar jaar al weer geleden ontmoette ik haar bij de Lichtmakers in Groningen. we hebben ondertussen een leuke band vol humor en serieuzieteiten. Het therapeutisch samenzijn met haar ervaar ik telkens als een klein wonder, ze is direct en neemt de tijd om te luisteren. Haar kennis van zaken blijkt uit de snelheid waarmee ik mij in haar sessies ontwikkel. Haar connectie met dat wat er speelt in de energetische wereld is verbluffend voor mij. Ik hoop nog veel eigen-wijsheid met haar te ontdekken en kan haar van harte aanraden bij eenieder die af en toe een steuntje in de rug nodig heeft.” – Jurjen uit Groningen.

Maart 2017:

“Facebook was een tijd lang een belangrijk medium voor me. Ik leidde een teruggetrokken leven. Soms met een lange IJ. Nu ik mijn rug na een behandeling van Esther Hoffmann (Energetisch Therapeute) weer wat vollediger kan gebruiken en mijn benen me weer dragen zoals zij behoren te doen, weer kan dansen en mijn sokken zonder pijn over m’n voeten kan trekken, zal ik wat meer buiten gaan spelen.” – Jurjen uit Groningen.

Augustus 2016:

“First of all, I was floored, I often think of the water, we have 5 gardens  vegetables, one Flower garden that is absolutely beautiful. all colors reds, pinks blues yellows and many others. It is obvious now to me that I will be able to use the water to purify and beautify my earth. As I continued to listen I felt a release in my bowels, We will see where that goes. out of me.  The momentous feeling I was hearing what I already knew, but had not paid attention to it. Politics deadens the soul and brings out the meanness in people is obvious now. Thank you so much Esther, for taking the time to speak to my heart and mind. I am forever grateful, for the kind act of caring for a fellow soul. Shamballa on. Namaste.” – Maurice from the USA.

Augustus 2015:

“Geen vraag maar ik wil nog even zeggen dat ik heel dankbaar ben voor de energy clearing/healing behandeling op het healingfestival. Op de 1 of andere manier werd ik steeds tot jullie tent aangetrokken en dat voelde vanaf begin al goed. Ik ben degene van die zin “Ik durf me kwetsbaar op te stellen” 😉

De behandeling en affirmatie hebben me nu al wat gebracht. Zowel naar mijn moeder als een vriendin heb ik me kwetsbaar durven opstellen nadat ik deze zin zei en daarmee kon ik een keuze maken vanuit mijn hart en op gevoel (eigenlijk mijn eerste keuze die van binnen 3 seconde) en niet die van mijn denken die daarna meteen op hol sloeg op basis van oude patronen…

Ook de healing aan het einde waarbij de aarde onder mij veel meer verbonden voelde en ik moeite had met opstaan (daar waarschuwde je al voor) was ook heel krachtig en intens. Ik voelde me ook heel licht en helder of zuiver daarna. Normaliter als iemand zegt “voel alsof er wortels de aarde in gaan” dan ervaar ik dat nooit. Nu was dat er wel. Het ging niet heel diep en het was ook niet dat het door bleef groeien maar het was alsof het telkens een beetje probeerde, iets terug en weer iets verder. Kleine stapjes heel voorzichtig. 😉 ” – Dennis uit Hilversum.

December 2014:

“Wij hebben vanmiddag een clearing gehad van Esther en Sarin. Dit was een zeer fijne ervaring en ik zou het anderen dan ook zeker aanraden! Ons huis voelt nu warm en vrij van negatieve invloeden. Ook hebben we veel bruikbare tips gekregen, de edelstenen zijn zojuist al besteld! Nogmaals dank Esther en Sarin.” – Nienke uit Groningen.

November 2014:

“De healing heb ik als uitermate ontspannend ervaren, al wat ik er over kan zeggen is dat er een ontspannende roes ontstond. Het voelde als een ontspannen vorm van wegzakken waar ik nog wel uren in had willen verkeren. Het enige wat ik me er van herinner is dat het vertrouwen in Esther en Sarin voor de volle 100% aanwezig was. Van nature ben ik niet zo snel vertrouwd en ben ik een regelrechte controle freak om vooral niet de controle uit handen te geven. De healing voelde uitermate liefdevol en warm aan. Dit is een voor mij relatief onbekend gevoel wat nu voor het eerst in mijn leven waarneembaar was. Dit maakt een vervolg healing uitnodigend waarmee een grote drempel voor me is weggevallen. Om een lang verhaal kort te maken de healing heeft pijn weggenomen en een herstel proces in gang gebracht om de innerlijke emoties opnieuw tot uiting te kunnen brengen waarmee inwendige blokkades op een zeer ontspannende vertrouwde manier worden aangepakt. Esther en Sarin bedankt!” – Michel uit Hollum.

“Lieve Esther en lieve Sarin, jullie zijn een geweldig healing duo. Jullie (en jullie engelen, meesters, etc.) hebben de boel wel weer opgang gezet bij mij, haha… Ik mocht natuurlijk ’s avonds nog flink loslaten, ja sarin, ik heb losgelaten…haha…..en mijn handen stromen weer. Wanneer ik iemand aanraak, maken mijn handen direct contact en stralen ze…warmte..liefde! Wat verder erg is blijven hangen is het en/en verhaal i.p.v. of/of. “We” komen binnenkort eens langs in jullie Spiritueel Café.” – Liesbeth uit Matsloot.

Oktober 2014:

Vandaag Esther Hoffmann en Sarin Lee ont~moet en ben Dankbaar en Gezegend. Beide powerVrouwen. Open luisterend hoorde ik meZelf antwoorden en mochten de inZichten aangereikt worden. 3 weken geleden na de post van Majella Blijdenstijn het eerste contact gemaakt met Esther en na vandaag helder werd, was de reis ingezet. Een afronding van een intens proces ~ wat een kado! Deze Pracht Lichtjes bieden zoveel moois aan op hun website…kijk, voel en ervaar zelf maar. Dank dank dank voor wat jullie me van meZelf laten zien. De Energy Clearing heeft tot halverwege diezelfde nacht fijn doorgewerkt in mijn lijf (rechter heupbot niet gevoeld 😉 ) Toen ik wakker werd en uit bed stapte, kwam het weer terug…het is wat het is. Het heeft me ondersteund in de stroom die ik leef en dat voelt fijn, licht. Misschien niet “groots” of “spectaculairs”, hihihi… maar dat komt welLicht door het “kleine stukje” wat ik nog mocht verweken en oplossen.” – JOYce uit De Schiphorst

“Gevoel van woede en onmacht
al die negatieve gedachten
ontnemen mij alle kracht
keihard en stevig in het leven staan
dat zijn hoe de uren en de dagen gaan
overleven in haat
doordat een ander zo slecht over je praat
maken mij iemand die ik niet wil zijn
dan is er Hulp nodig
voor het verwijderen van die
innerlijke woede en pijn
energy healing is dan een must
zodat een lieve lieverd
al mijn negatieve dingen weg kust
met een zachte stem en kordaat
innerlijke gewicht
word ik op een mooie manier tot
loslaten verplicht
een gevoel van liefde en vrijheid
is waar deze geweldige vrouw je toe leidt.
Lieve Sarin bedankt
voor je momentje, energie en tijd.” – Annette uit Groningen

“Vandaag had ik een afspraak voor een healingssessie met Esther Hoffmann. Die woont in Groningen en de sessie zou plaats vinden per Skype. Ik vond het reuze spannend. Van een andere vriendin, die ook een sessie bij haar had gehad, hoorde ik dat ze eraan werkt oude patronen te doorbreken en ballast los te laten. Nou daar heb ik wel behoefte aan. Precies om 1 uur kregen we kontakt per Skype en zag ik haar vrolijke Indische gezicht. Ik voelde me gelijk helemaal op mijn gemak bij haar; we hebben ook veel gelachen. 

Het was heel bijzonder: zij liet me zien dat de dramatiek die ik nu meemaak eigenlijk een patroon is wat al generaties lang in mijn familie speelt. Ook heeft zij met mij uitgezocht wanneer dat in mijn leven is ontstaan en hoe ik eraan kan werken om dit te veranderen. Het grappige is dat ik me nu veel meer verbonden voel met mijn familie (waarmee ik in realiteit een armzalig contact mee heb). Alsof ik een helikopterview heb gekregen op de situatie. Dus ik kan er nu “boven” staan en werken aan mijn eigen welbevinden. Bedankt Esther, ik verheug me erop om de workshop bij jou te doen.” – Inge uit Baarn.

“Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor de healing van afgelopen woensdag; heeft veel veranderingen met zich mee gebracht. Echt wonderbaarlijk. Kom eindelijk weer verder in m’n kracht te staan. Ben blij dat ik gegaan ben. Deze healing was echt hard nodig en ik zie de profijten er al van. Ik kan mezelf nu onder controle houden en dat geeft veel kracht en liefdevolle discipline toe naar mezelf en anderen. Kan andere stukken van mezelf nu ook makkelijker healen omdat ik mezelf nu lief kan hebben. Erg, erg fijn. Dankjewel, dankjewel, dankjewel. Namasté.” – M. uit Eext

“I had the extreme luck of getting a surprise healing session with Esther Hoffmann, totally not foreseen. The second surprise was that we worked on something we both did not imagine; however, it was the time for a big genetic clearing. Esther, with her nice and soft voice, lead me to the solution and the liberation from this issue in no time at all. I would strongly advise anyone who want to remove blockages or erroneous beliefs to go attend this abundanceworkshop, maybe with a private session before to become aware of the blockages. I am extremely happy and lucky to have Esther as a friend.” – Xavier uit Frankrijk

“De energy clearing heeft voor mij inzichtelijk gemaakt hoe moeilijk het voor mij is om los te laten maar ook hoe het is als me dit daadwerkelijk lukt. Oude energieën en overtuigingen die in mijn systeem zitten kwamen aan het licht en verdwenen tijdens de clearing. Na afloop van de clearing voelde ik mij lichter en energieker. Ik had het idee dat mijn vrouwelijke energie weer meer in balans kwam. Ik voel me weer dichter bij mijn doel om mijn eigen dromen op mijn eigen manier waar te gaan maken. Heel veel dank hiervoor!” – Rosa uit Groningen. 

“Het was een heel wonderlijk en merkwaardig gevoel: door de Energy Clearing die plaatsvond bij mij, voelde ik LETTERLIJK de zwaarte en de zware energieën die mij vasthielden (van wel 5 generaties terug in mijn familie!) van mij weg gaan en uit mij weggaan. Ik zag ook in een korte flits een soort gelig-groenige slurf/tunnel waardoor in een enorme vaart “ïets” weggezogen werd. Alles voelde opeens LICHTER en LUCHTIGER in mijzelf! En ik was verwonderd, perplex haast hoe snel dit ging!! Wow!

Vlak daarna voelde ik mij wat trillerig en bibberig en mijn hart klopte heel erg snel! Ook kreeg ik het heel erg warm opeens. Dit is was bij mij de lichamelijke reactie op wat er gebeurd was. Maar het ongelofelijke fijne gevoel overheerste en het voelt alsof ik na jaren en jaren bevrijd ben van een enorme zware rugzak en ballast op mijn rug en hele lichaam! Wat een bijzondere en fijne ervaring! Met veel liefs en dankbaarheid, Majella.” – Majella uit Zeist.

Mei 2014:

“Ik vond het heel fijn, Esther. Omdat ik eerder weg moest, heb je misschien nog positieve Energie naar me gestuurd? Ik voel me al de hele dag zeer helder en ik heb veel kracht in me om uit te delen.” JanKees uit Bilthoven bij een Energy Clearing Session.

April 2014:

“Esther, nog hartelijk dank voor de healing: nooit gedacht dat energiewerk zo een impact kan hebben. Ben beter geaard, heb een heel poos geen koude voeten meer. Ik voelde mij beter, vrolijker.”  Sabine uit Oldehove.

December 2013:

“Dankjewel Esther voor de fijne healing die ik mocht ervaren tijdens de open middag bij de Lichtmakers. Ik kon voelen hoe mooi het licht stroomde en ik in een heerlijke ontspanning geraakte. Door jouw healing kreeg ik even weer de bevestiging dat ik op de goede weg ben, dankjewel.” Carla uit Assen.

November 2013:

“Mijn benen tintelen en ik loop heerlijk rechtop, mijn voeten staan in brand en een enorm welbevinden mag ik genieten. Waar het nu heen gaat leiden is nog steeds een vraag en het antwoord zal nog wel een tijdje een raadsel blijven. Ik vond de behandeling erg fijn. Wel is het spijtig dat ik jullie niet goed onder woorden kan brengen wat er nu precies gebeurd tijdens de sessie.Je hebt een fijne energie en een heerlijke kijk op het leven. Esther, door jouw energie voel ik mij erg aangetrokken. Wat mij aanspreekt is dat je erg diep kunt gaan en dat past goed bij mij zelf. Bij jou voel ik dat je vooruit blijft gaan en wilt door ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat jij mij in de komende tijd zal willen begeleiden.” E.H. uit Bunde, Duitsland.

September 2013:

Uit nieuwsgierigheid heb ik een consult aangevraagd bij Esther. Vanuit een open gesprek komt Esther snel tot de kern. De echte kern achter het verhaal weet zij vlot bloot te leggen. Inzicht over ’I am presence’ vond ik verhelderend. Esther werkt niet vanuit egomanifestatie meer vanuit soort van verwondering. Esther, dankjewel voor je zuivere inzet! Hartelijke groet, Claire.

“Doordat je dagelijks een healing meditatie aan mijn been gaf, merkte ik dat ik daar meer verbonden mee raakte. Ik voelde dat het beter ging stromen en dat daardoor de angst afnam die ik had voor het oplopen van vewondingen. Ik ervaarde geen onbewuste afwijzingen en reserve meer naar mijn been. Het is me opgevallen dat de nog aanwezige wond in de huid zich veel sneller herstelde dan voorheen. En ik merk nu dat ik weer soepeler kan bewegen alsof ik een paar jaar jonger geworden ben.” Jelger, 40 jaar.

“Ik heb het consult bij Sophia’s Light ervaren als zeer inzichtgevend. Hierbij kwam zowel het innerlijk kind werk, als ook het spiritueel inzicht tot uitdrukking. Esther is een zeer ervaren healer.”  N.M. uit Groningen.

Augustus 2013:

“Dank zij jou hulp ben ik dichter bij mijn eigen proces gekomen. De waarheid die diep van binnen zat, kon ik met jouw hulp onder ogen komen. Aan mij is het nu om dit te veranderen, in liefde voor mijzelf. Nu de energie weer voor en door mij stroomt, ben ik helder en in contact. Door je integere houding, was er vertrouwen en kon ik het makkelijk ontvangen. Je weet twee werelden te verenigen in een duidelijke en helder gesprek. Dank je wel.” K.M.