Holistisch energetische therapie

Bij holistisch energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Klachten die zijn uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak. Een holistisch energetisch therapeut ziet de samenhang van diverse klachten en kan door middel van bijvoorbeeld reading en healing op energetisch niveau de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze te op te heffen. De klachten kunnen hierdoor afnemen of zelfs verdwijnen. Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en in je eigen kunnen.

Vergoeding

Bij deze therapievorm kan men de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen via de zorgverzekeraar mits je daarvoor verzekerd bent. Kijk voor meer informatie over je pakket op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie Om voor vergoeding in aanmerking te kunnen komen, is Esther Hoffmann aangesloten bij de beroepsvereniging Verbond Van Energetische Therapeuten (VVET). De kosten die bij haar gemaakt worden, kunnen eventueel bij de zorgverzekeraar ingediend worden. Raadpleeg je zorgverzekeraar of polisbescheiden.

Tarieven

Consulten duren gemiddeld 60 – 75 min.

Omschrijving Tarief
Kennismakingsgesprek / Intake, eerste consult max. 90 min. € 60,- *
Energetische therapie, 60 min. € 60,- *
Energetische therapie, 120 min. € 90,- *
Telefonisch/Mail/Skype/Chat consult € 60,-
Gesprek, counseling, coaching € 60,-
Niet nagekomen afspraak, afzeggen tot uiterlijk dag van te voren € 20,-

kan in aanmerking komen voor vergoeding, afhankelijk van je aanvullende zorgpakket.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in of bel voor een afspraak.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

De behandelaar

De behandelaar is Esther Hoffmann en zij is gedragstherapeut, coach en energetisch therapeut.

In 1998 heeft zij haar HBO-diploma behaald waardoor zij in de Medische Basis Kennis (MBK) (t.w. Anatomie, Fysiologie en Pathologie) onderwezen is. Dit is nogmaals herhaald door de opleiding voor Holistisch Energetisch Therapie. Door het volgen van de opleiding tot Sensorische Integratie Therapeut heeft zij ook een examen in Toegepaste Neurologie gedaan.

Vanwege haar missie om gezondheid en welzijn over te brengen, heeft zij naast interesse in medische vakken (op HBO-niveau) ook interesse in gedragstherapeutische principes. Zij heeft haar gedragstherapeutische kennis opgedaan door haar eigen ervaring in HSP, burn-out, chronisch eczeem en chronische slapeloosheidsklachten. Haar coachende grondbeginselen liggen m.n. in de Accept And Commit Attitude, oplossingsgericht denken, Rationeel-Emotieve Therapie (RET) en Mindfulness doordat ze deze bij zichzelf heeft toegepast. Tijdens dit hele proces is ook haar Energy Clearing als methode ontstaan. Zij ‘zag’ dat naast emoties en het denken, ook andere (spirituele en energetische) mechanismen hun impact kunnen hebben op gezondheid en welzijn. Voor de spirituele en energetische mechanismen raadpleegt ze Spiritual Response Therapy (SRT).