Holistisch energetische therapie

Bij holistisch energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Klachten die zijn uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak. Een holistisch energetisch therapeut ziet de samenhang van diverse klachten en kan door middel van bijvoorbeeld reading en healing op energetisch niveau de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze te op te heffen. De klachten kunnen hierdoor afnemen of zelfs verdwijnen. Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en in je eigen kunnen.

Om zeer diepe transformaties mogelijk te maken wordt er soms gebruik gemaakt van technieken uit het psychotherapeutische werkveld. Deze interventies worden aangereikt om je door een proces heen te leiden. Uiteindelijk zal er energie vrij komen voor een ruimer bewustzijn. Je zult op die manier minder energetische ballast met je mee dragen en een diepere verbinding met jezelf ervaren. Vaak worden technieken gebruikt die de cliënt zelf al kent (energetische bekendheid) of die raakvlakken hebben met bijvoorbeeld systemisch werk, innerlijk kindwerk, traumahealing, emdr, NLP, etc. etc. In de diepe meditatie die je als cliënt ingaat, neemt spiritualiteit een grote plek in. In die sfeer zal het lichaam als vanzelf aangeven wat het nodig heeft. De therapeut werkt zodoende alleen als vertaler.

Vergoeding

Bij deze therapievorm kan men de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen via de zorgverzekeraar mits je daarvoor verzekerd bent. Kijk voor meer informatie over je pakket op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie Om voor vergoeding in aanmerking te kunnen komen, is Esther Hoffmann aangesloten bij de beroepsvereniging Verbond Van Energetische Therapeuten (VVET). De kosten die bij haar gemaakt worden, kunnen eventueel bij de zorgverzekeraar ingediend worden. Raadpleeg je zorgverzekeraar of polisbescheiden.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in of bel voor een afspraak.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha