Spiritueel Centrum Sophia’s Light is een centrum waar consulten, workshops en kortdurende groepsevenementen plaatsvinden. Deze zijn er op gericht om het evolutieproces van jou als individu te activeren en je daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Op donderdags wordt in samenwerking met de Lichtmakers een Spiritueel Café avond georganiseerd.

Individuele consulten

Een individueel consult is voor mensen die de behoefte hebben om zichzelf of “iets” in zichzelf te willen veranderen. Alles wat een verandering inhoudt voor je welzijn en gezondheid kan bij een individueel consult ter tafel komen. De begeleiding is hierbij persoonlijk en bij je passend.

Workshops

De workshops willen je een handreiking bieden om in je eigen kracht te komen door erin te geloven, dat te herkennen en het te ervaren. Door jezelf toestemming te geven voor zelfacceptatie en zelf-liefde kunnen we uitgroeien naar stralende mensen. Hierbij kunnen inwijdingen, het verwijderen van belemmerende emoties en gedachten, activaties en teachings bijdragen aan het veranderproces. Daarnaast is het stimuleren van de intuïtieve vermogens ook een mogelijkheid om tot de eigen kracht te komen.

Kortdurende groepsevenementen

De basisgedachte van de kortdurende groepsevenementen is dat we in de essentie stralende mensen zijn en dat het leven leuk behoort te zijn. Voor de keren dat we soms toch in de (zelf)twijfel belanden of de innerlijke kracht kwijt zijn dan zijn er de groepsevenementen. Bij een groepsevenement kun je voor een zachte prijs zowel de kracht van de groep als de kracht van een healing ervaren.

Consulting

Voor mensen met een bedrijf of praktijk is er de mogelijkheid om naar de energetische bewegingen binnen de onderneming te kijken. Hierbij wordt uitgegaan dat de mens met zijn of haar passie, missie en levensdoel de onderneming is. Evengoed dat het leven leuk mag zijn en dat de wet van de aantrekkingskracht te allen tijde geldt. Bij supervisie wordt gekeken naar je krachtige punten en begeleiding gegeven bij de ontwikkeling in het geloof van je eigen kracht en unieke vaardigheid.

Samenwerking

In de workshops werken Esther en Sarin graag samen. Ieder van ons heeft bepaalde kwaliteiten waardoor we aan kracht winnen door deze kwaliteiten te bundelen. Onze voorliefde om intuïtief en afgestemd te werken, maakt de inhoud van de workshops en groepsevenementen persoonlijk en helend.

Let Go and Let God

Het handelen geschiedt uiteraard altijd en alleen in overeenstemming met het Goddelijk Plan en in overeenstemming met je I Am Presence. De Wet van de Vrije Wil gaat ervan uit dat elk individu heeft gekozen voor zijn of haar leven en dat bemoeienis van onze zijde alleen toegestaan is als ons toestemming wordt verleend.

Laat een reactie achter