I AM Meditatie LIVE

Wegens omstandigheden wordt de I AM Meditatie tijdelijk niet gegeven. 

Elke woensdagavond om 20.00 uur vindt de I AM Meditatie plaats. Met zoveel mensen als we maar kunnen zijn, zittend of liggend, verbinden we onszelf met elkaar gedurende een uur vanuit ons eigen huis. De I AM meditatie is een bijzonder krachtige meditatie. Tijdens het samenzijn is het onze intentie om datgene te mogen ontvangen waardoor ons eigen licht en liefde weer kan stralen zodat we dat kunnen door sturen naar daar waar het nodig is. Zonder gedachten over de uitkomst mag er balans en harmonie plaatsvinden.

De link

Om LIVE mee te kunnen doen, klik je hier op de link van het evenement (ververs elke keer je pagina met F5): Deze wordt één tot drie dagen van te voren hier bekend gemaakt.

Om mee te kunnen chatten (ja, graag, vanwege je energetische bijdrage) heb je een Google-account nodig. De link is wekelijks een andere link. Check dus deze webpagina voor de nieuwste link of kijk in de agenda.

Online of afstandsmeditatie

Je ziet een YouTube link als we online gaan en anders een Facebook link voor de afstandsmeditatie. Als we online zijn, starten we om 19.45 uur. Als we via Facebook de meditatie geven, dan “roepen” we je om 19.45 uur energetisch op en kun je in de betreffende evenement-aankondiging de meditatie mee lezen of naderhand lezen. Heb je geen Facebook? Doe gewoon mee. Verbind je met ons zoals je dat kent van de ONLINE of Spiritueel Café evenementen en ga voor 45 min. in de ontvangstmodus. Kun je op de aangegeven tijd niet aanwezig zijn, dan kun je je toch met ons verbinden óf je leest of beluistert de meditatie op een later tijdstip.

I AM

De I AM is het deel van onszelf dat Licht en Liefde is, dat toegang tot alle mogelijkheden heeft en de gehele kosmos als één ervaart. Het is onze essentie en het vormt onze persoonlijke bron. In de meditatie verbinden we ons met de I AM om onszelf en anderen Licht en Liefde te sturen. Door de bundeling van de I AM’s van alle aanwezigen wordt de kracht van Licht en Liefde versterkt evenals de uitwerking ervan.

Meditatie

De meditatie wordt geleid en is elke keer anders. Het zijn de energieën van het collectief die worden beschreven en verwoord. Hoe dat persoonlijk voor je uitpakt, kan dus verschillen. Keer dus naar binnen en volg je eigen weg daarin. Je zult algauw merken dat jouw pad synchroon loopt met het collectief. En ook als dat niet zo is, dan is dat goed.

LIVE

We geven de I AM meditatie altijd LIVE. Je kunt erop rekenen dat we om 20 uur de meditatie beginnen. Je kunt waar je ook bent altijd op woensdagavond om een paar minuten voor 20 uur op ons afstemmen en aansluiten. Afhankelijk van onze agenda en de energieën, kondigen we 1 of 2 dagen van te voren aan of we een afstandsmeditatie geven (zonder audio en video, maar wel met het geschreven woord) of dat we online zullen zijn. Hou deze pagina dus goed in de gaten of abonneer je op onze evenementen op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/sophiaslight.nl/

Kosten

De I AM meditatie is gratis. Om aan deze meditatie deel te nemen zijn geen kosten verbonden. Mocht je een I AM meditatie (avond of verdiepingsweekend) willen bijwonen, dan kan dat, maar dan kunnen er wel kosten aan verbonden zijn.

Vorige afleveringen

Wil je nogmaals een bepaalde meditatie beluisteren? Dan kan dat via ons YouTube-kanaal of klik op een video hieronder.

Woensdag 19 juli 2017

Woensdag 12 juli 2017