Meditatiecursus Communiceren met innerlijke sferen

Geannuleerd

Mediteer je wel eens?

Of zou je dat graag willen doen?

Wanneer heb je nu tijd om te mediteren?

Zou je het niet fijn vinden om tijdens een lang weekend het mediteren je eigen te maken?

Je hebt dan nu de mogelijkheid om een wellness weekend te ervaren voor lichaam, geest en ziel.

Een kadootje aan jezelf.

Je komt in een mooie landelijke omgeving terecht, met een prachtige tuin. Er is genoeg plek om jezelf terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Er zijn daar voldoende zitjes en plekjes voor. Je wordt niet gestoord door stadse geluiden, je neemt enkel de natuur waar. Je geniet van heerlijke met liefde bereide maaltijden en in de avond wordt bij goed weer het vuur bij de vuurplaats aangestoken. Kan het nog leuker? Nee. Dus laat deze kans niet lopen. En kom mee mediteren, ervaren, genieten en beleven. Doe je zelf dit kado.

Cursusinformatie

Tijdens deze driedaagse meditatiecursus nemen we je mee op reis naar binnen. We gaan de reis aan door verschillende meditatievormen te ontdekken en te ervaren. Uiteindelijk zul je tot een ware stilte in jezelf komen. Communicatie met jezelf wordt daardoor helder, zuiver en vrij van angsten.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen mediteren en ervaren wat meditatie is. Je verbinding met het goddelijke mag vrij, helder en liefdevol zijn.

Wat gaan we doen

We maken kennis met verschillende vormen van meditaties zoals klanken, bewegen, verhalen en stilte. Ook gaan we in onszelf op ontdekkingstocht.

Je leert om je energieveld te beschermen en een veilige setting voor jezelf te creëren. Je krijgt van ons theoretische uitleg met zowel individuele als groepsoefeningen.

Naast het kennismaken met verschillende vormen van meditatie, is er een fijne warme begeleiding waarbij je gehoord wordt en er ruimte is voor uitwisseling. Goede begeleiding wordt gegarandeerd door ervaring vanuit zuiverheid, veiligheid en liefde.

Praktische informatie

Locatie

De cursus wordt gegeven in een verbouwd boerderijtje gelegen in een landelijke omgeving over de grens van Groningen/Drenthe. Je bent omgeven door een mooie grote tuin waarin het heerlijk toeven is. Bij mooi weer kunnen we buiten mediteren. Je hebt verschillende terrasjes tot je beschikking en je kunt lekker languit op de diverse grasvelden liggen. Of dwalen door de boomgaard waar je tot rust kunt komen. Voor de avonduren is er een vuurplaats als je besluit daar te willen overnachten.

Data 

Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2017

Bewijs van deelname

Aan het eind van de meditatiecursus ontvang je van ons een bewijs van deelname.

Aantal deelnemers

We hebben plek voor maximaal 8 deelnemers.

Overnachtingsmogelijkheden

In de groepsruimte kun je gratis overnachten waarbij je je eigen matras en deken mee mag nemen (kampeeruitrusting). Kamperen in een eigen tent of een camper/caravan behoren ook tot de mogelijkheden. Er is ruimte voor 1 camper/caravan. Voor de mensen die blijven slapen wordt er voor het ontbijt en avondeten gezorgd tegen een meerprijs van € xx,- (nog nader te bepalen) voor het gehele weekend. 

Er zijn ook voldoende B&B’s in de omgeving aanwezig (De Groeve, Kropswolde, Zuidlaren, etc.)

Cursusprijs

De cursusprijs is incl. lunch en versnaperingen 295,-.

Opgave

Meld je vóór zondag 10 september 2017 aan via onderstaand aanmeldformulier. Als je je vroeg opgeeft, dan kun je de cursusprijs eventueel in termijnen betalen. Als je je aanmeldt, ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 15 september kun je je deelname kosteloos annuleren. Daarna tot aanvang van de cursus kun je je deelname annuleren, maar brengen we 50,- in rekening voor de gemaakte kosten. Vanaf de dag dat de cursus begint, ben je het hele bedrag verschuldigd.

Aanmeldformulier

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

Bij onze workshops en cursussen worden altijd heerlijke eenvoudige lunches geserveerd.