In het weekend van 23 en 24 juli a.s. organiseren wij, Sarin Lee en Esther Hoffmann een transformatieve workshop. Maar de groep voor deze workshop heeft inmiddels haar maximum aantal deelnemers bereikt. Je kunt je interesse kenbaar maken voor deze workshop die weer in het najaar gehouden zal worden, door het contactformulier in te vullen. We houden je dan op de hoogte zodra we er één gepland hebben.

Dit is een workshop om dichter bij jezelf te komen, om meer Vrijheid te ervaren, om te bekrachtigen dat je Licht en Liefde bent en dat je gedragen wordt wat er ook gebeurt. In de workshop die van 10 tot 17 uur duurt, zullen we ons op de groep afstemmen en willen we je datgene op het energetische vlak aanbieden zodat je persoonlijke evolutie een boost krijgt.

We maken gebruik van de hoogst beschikbare zuivere kosmische energieën waardoor alles mag gebeuren waar jij klaar voor bent. Als het nodig is, wordt datgene verwijderd wat niet bij je hoort, word je verbonden met je eigen healingsvelden en word je bekrachtigd in wie je in wezen bent. Hierdoor zul je steeds meer en meer je potentieel kunnen herinneren. Daarnaast krijg je tools om jezelf verder te helpen.

De workshop wordt gehouden op een mooie locatie in de provincie Groningen waar we gezellig bij het kampvuur kunnen zitten, wandelen bij het meer en zelfs erin zwemmen. De deelnemers kunnen er op eigen gelegenheid kamperen (met eigen tent/camper/caravan) wat bij de prijs inbegrepen is.

Wil je meedoen aan deze bijzondere workshop? Geef je dan zo snel mogelijk op, want vol is vol.

Locatie: “Naast de Bron” te Harkstede
Begeleiders: Sarin Lee en Esther Hoffmann van Spiritueel Centrum Sophia’s Light
Workshopprijs: 150,- excl. avondeten/ontbijt (meerprijs 10,-)
Overnachtingsmogelijkheid kamperen in eigen tent/camper/caravan, is bij de prijs inbegrepen.
Arriveren vanaf vrijdagmiddag is mogelijk.
Deelnemers: minimaal 10 en maximaal 15 personen.
Opgave: vóór zondag 10 juli 2016
Voor meer informatie of je opgave kun je mailen via http://www.sophiaslight.nl/contact/contactformulier/