Trilling van Heelheid ~ Weekend

In het weekend van 26 en 27 november organiseren wij weer een prachtig weekend vol Trilling van Heelheid. Een weekend waar je ondergedompeld wordt in een sereen liefdesveld zodat inzichten, heling en transformaties plaats kunnen vinden. Middels groepsmeditaties worden teachings en energieën ~ Trillingen van Heelheid, binnen gebracht om je processen in een veilige en liefdevolle sfeer te kunnen verdiepen. Dat wat losgelaten mag worden, mag losgelaten worden en een nieuwe jij mag geboren worden.

Heb je behoefte om verdieping in je eigen processen te ervaren? Kom dan Trilling van Heelheid ervaren. In 6 meditaties willen we je de gelegenheid en de ruimte bieden om jezelf te onderzoeken. Je mag in alle liefdevolle veiligheid de diepte in gaan en uiteindelijk met een gevoel van vrijheid en vol liefde huiswaarts keren.

Locatie

Dit weekend wordt in Bewustzijnscentrum Bala te Huizen georganiseerd. Bala is een sfeervol inspiratiecentrum in het hart van het Gooi waar het bewustzijn van de mens in al zijn aspecten centraal staat. De naam Bala betekent kort gezegd energie of kracht van jezelf. Deze naam verwijst niet alleen naar het gegeven dat bij Bala aan jezelf werken nieuwe energie en kracht geeft, maar ook naar de mogelijkheid om via jezelf je bewust te worden van bredere energetische principes.

De tweede betekenis van Bala is kind. In het jonge kind is de levendige, zuivere Zelfkern nog puur en ongevormd aanwezig. Door het werken aan jezelf kun je jezelf (weer leren) verbinden met deze innerlijke, onbegrensde bron van energie en eenheid die altijd is.

groei1-361a94ba03

Weekendinformatie

Data: zaterdag 26 en zondag 27 november 2016
Locatie: Bewustzijnscentrum Bala, Trompstraat 1 te Huizen
Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers.
Prijs: € 150,- incl. koffie/thee, versnaperingen en eenvoudige lunch.
Aanmelden: vóór 14 november via het contactformulier; na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie.