Trilling van Heelheid 

Een Weekend met Sophia’s Light

In het weekend van 1 en 2 oktober a.s. organiseren wij een Weekend “Trilling van Heelheid”.

Voor Jou

De Trilling van Heelheid zetten we als energie samen neer om te mogen zijn en om te mogen helen. Om alle delen van je ziel samen te mogen brengen. Je mag je lichaam de Trilling van Heelheid laten ontvangen om jouw zelfhelend vermogen te activeren, je geest te bevrijden van oud zeer, van alle illusies en pijnen die je je eigen hebt gemaakt, die je aangedaan of opgelegd zijn, die je bij je draagt en zwaar voelen, omdat het niet van jou is maar onderdeel van je bestaan is geworden.

Je mag vrij zijn en in je kracht staan, vol liefde, vol bewondering en verwondering voor wie je werkelijk bent. Jouw schoonheid mag zichtbaar worden voor jezelf. Voelbaar en tastbaar.
Je mag jezelf zien voor wie je bent en je mag de prachtige krachtige mens worden, vrij en schitterend. Trilling van Heelheid is in verbinding met jezelf en met de wereld om je heen zonder jezelf te verliezen.

We gaan de hartsverbinding met elkaar aan, met de aarde, de natuur, de kosmos en de zuivere bron van waaruit wij komen, zodat je ware potentiaal wordt geactiveerd.
Loslaten in liefde wat jou belemmert en ontvangen in liefde wat jij nodig hebt om de heelheid te voelen in jezelf, in al jouw lagen, in jouw gehele Zijn.

Wij willen graag de schoonheid en heelheid in ieder van jullie begroeten en deze verbinding met jullie aangaan om deze energie neer te zetten en te activeren.

In dit weekend mag je deze Trilling van Heelheid voelen en ervaren. Je mag ontdekken hoe je om kunt gaan met de dagelijkse zaken die jou niet Heel laten voelen. Hoe ga jij om met ervaringen en tegenwerking in het dagelijks leven? Mens-zijn is niet altijd licht en luchtig. Het levenspad van iedereen heeft obstakels en we kennen de boosheid, het verdriet en de pijnen. Dat mag er zijn, maar het hoeft je niet te beheersen of te belemmeren.

Hiervoor kun je tools ontvangen om hier mee om te kunnen gaan. Jezelf te kunnen zien voor wat je werkelijk bent, maakt het makkelijker om die stukken los te laten, zowel in jezelf als naar anderen toe.

De begeleiders

De begeleiders zijn Sarin Lee en Esther Hoffmann van Spiritueel Centrum Sophia’s Light. Onze benadering voor het proces waar je door heen kunt gaan, heeft een verruimend, beschermend en liefdevol accepterend effect waardoor verandering gemakkelijker wordt. Informatie over ons als begeleiders en onze werkwijze lees je op deze pagina.

Locatie

Het Weekend “Trilling van Heelheid” wordt dit keer gehouden in Paridjeza te Schoonloo. Een plek waar – fysiek en energetisch – ruimte geboden wordt waarin levenskracht kan groeien, geloven dat het in verbinding zijn met levenskracht gelukkig maakt, een leven in liefde bevordert en kwaliteiten ontsluit. Het terrein is een natuurreservaat, dat gekoesterd wordt en ruimte geeft. De natuur geeft ons in ruil een inspirerende werkomgeving die we graag met je willen delen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden dan kan dat via het contactformulier.
Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de aanvang, de betaling en de annuleringsvoorwaarden.

Alle informatie op een rij

Data: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016
Locatie: Centrum Paridjeza, Elperstraat 8 te Schoonloo
Aantal deelnemers: min. 6 en max. 16 personen
Bijdrage: € 150,- incl. koffie, thee, versnaperingen en een lunchsoep.
Extra informatie: meenemen van mat/matras, warme (fleece)deken en (zit)kussen is wenselijk.
Bij je inschrijving ontvang je een overzicht met B&B’s en hotels in de buurt ter overnachting.

We hopen op een prachtig weekend en verheugen ons op de hartsverbinding.

We verwelkomen jullie in liefde,
Esther en Sarin