Visie

Je mag Zijn. Je mag er zijn. De perfectie zit al in je. Je bent liefde. Je bent licht. Je mag gelukkig zijn.

We leven in een tijdperk dat we van ‘overleven’ naar ‘leven’ gaan. En in die transitie zit ook de kwaliteit van ‘leven’ besloten. Steeds meer mensen worden bewust van zichzelf en hun bijdrage aan de wereld. Doen waar je blij van wordt en bouwen aan je eigen visie.

Het bewustzijn is hierbij een zeer belangrijke schakel. Naast bewust worden, is het gevoel ook heel belangrijk tijdens dit proces: bewust zijn houdt in dat je bent. Bent in het hier-en-nu. Geaard en gecenterd.

Het pad van vertrouwen in jezelf

Het pad dat men over het algemeen bewandelt is dat van slachtoffer-bewustzijn, waarbij we het idee hebben dat ons iets wordt aangedaan, naar het bewustzijn van de manifesteerder. De manifesteerder neemt de controle en sturing (terug) over zijn leven en manifesteert zijn eigen realiteit. Dit is het bewustzijn waar visualisaties, motivaties en focus een grote plaats innemen.

Maar zodra dit op verschillende gebieden verworven is, komt de notie dat we kunnen channelen: communiceren met ons Hogere Zelf en de realiteit door ons heen laten ontstaan. Op dit bewustzijnsniveau zijn we opgelijnd met onze vortex, geven we ons over en zijn we zowel getuige als deelnemer. We staan toe en stellen ons open om iets dat groter is dan wijzelf tot uitdrukking te brengen.

Wanneer de volgende fase zich aandient, geven we ons volledig over aan datgene wat echt Groter is dan wij. Wij stellen ons ten dienste van dat Grotere waarbij we ervaren dat we verbonden zijn met alles en iedereen. Dit zijn plotselinge verlichtingen, inzichten, aha-momenten en er ontstaat een verschuiving in perceptie.

Bij de laatste twee bewustzijnniveaus is visie heel belangrijk. Daarbij drukken we steeds meer onze visie uit.

Missie

Op dit moment in mijn leven laat ik alles los en laat ook ik me leiden. Ik doe wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en beter in wil worden. Ik stel me open en dienstbaar zodat Kosmisch Bewustzijn door me heen kan stromen. Daarnaast bouw ik door aan mijn visie dat niet alleen ik, maar iedereen die ik mag ondersteunen een beetje gelukkiger wordt dan hij al was en vertrouwen krijgt in zichzelf en in het eigen handelen. Dat we op een dag een wereld kunnen creƫren die ons gelukkig maakt waarbij iedereen zijn unieke zelf tot uitdrukking kan brengen.

Mijn missie is om mensen te begeleiden die langs dit pad wil lopen een beetje meer vertrouwen te geven en gelukkiger te maken. Mijn kracht in de begeleiding zit ‘m

Laat een reactie achter