Trillingen van Heelheid

In onze weekenden “Trilling van Heelheid” brengen we je bij een groep bijeen om gezamenlijk het liefdesveld als helende veld neer te zetten. Door de steeds hoger wordende trillingsfrequentie van het liefdesveld wordt datgene aangeraakt wat niet meer met het liefdesveld kan meetrillen. Hierin zit informatie verborgen die helend voor zowel jou als het collectief kan werken. Door deze informatie te benoemen en te bespreken verruimt het bewustzijn zich waardoor heling bewerkstelligd wordt. Soms is het benoemen niet nodig en zijn je processen heel persoonlijk. Door je proces aan te gaan, kan dat een transformerend resultaat krijgen waardoor je perceptie van de wereld ten goede verandert.

Groepskracht

Het samenzijn werkt ondersteunend en geeft ruimte aan je processen. Tijdens de meditaties word je uitgenodigd om in verbinding met de groep naar binnen te keren en naar jezelf te kijken. De energieën die we binnenbrengen zijn van een steeds hoger trillingsniveau (‘trillingen van heelheid’) waardoor je de steeds dieper wordende liefde kunt ervaren.

In het delen van de ervaringen die je tijdens de meditatie hebt gehad, zal de gemeenschappelijkheid duidelijk worden. Thema’s die aangeraakt worden waar we allemaal wel eens (ooit) mee te maken hebben (gehad), kunnen het leven soms ingewikkeld maken. Door meer zicht te krijgen op je eigen gevoel, vergroot dat je zelfwaarde. Je zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfverzekerheid winnen aan terrein waardoor je weer krachtiger in het leven staat.

Ondersteuning

Het belang van onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en ruimte komen in onze weekenden ruimschoots aan de orde omdat het de basis is van ons leven.

De begeleiders

Vanuit de verbinding met de zuivere bron gaan we liefdevol vanuit het hart de verbinding met de mens aan om samen te werken aan healing op welk vlak dan ook.

Onze reis is een grote leerweg geweest waarin we uit vele lessen hebben mogen putten. Ook praktische opleidingen waren daar een deel van.
Werken met groepen is een aspect wat we de afgelopen 3 jaar met veel plezier doen en de ontwikkelingen die we allebei doormaken is ook voor ons een voortdurend proces.

We ontdekten lagen en dieptes in onszelf door open te staan voor wat er op ons pad kwam. De soms heftige lessen en toch ook de energie te vinden van de liefde en de compassie en daarmee in je eigen kracht kunnen blijven, was heel leerzaam.

We ontdekten ook onze krachten waarmee we ons werk kunnen doen om healingen voor het lichaam, geest en ziel te kunnen faciliteren, om mensen de begeleiding te kunnen bieden voor het loslaten wat hem of haar tegenhoud om werkelijk gelukkig te zijn.

We dragen altijd zorg voor een veilige setting. We creëren een energetisch veld dat beschermend, liefdevol en veilig voelt zodat men zijn of haar processen aan kan gaan en zich hierin gesteund en gedragen voelt. Verder geven we tools mee waarmee ieder leert zichzelf in een veilige energieveld te plaatsen. Het is onze bedoeling iedere aanwezige zich bewust te maken van zijn of haar volledige potentiaal zodat deze ten volle wakker mag worden en beleefd worden.

We hopen op prachtig weekenden en verheugen ons op de hartsverbinding. We nodigen je daarom van harte uit om aan onze weekenden en aan het liefdesveld deel te nemen.

We verwelkomen jullie in liefde,
Esther en Sarin.