Voor alle avonden geldt:

Tijd: inloop 19.30 uur en aanvang 20 – 22 uur (Kom alsjeblieft op tijd, de deurbel gaat uit)
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50)

5 Maart
Chanten & zing de lente in je hart o.l.v. Nynke & Sarin

De stem is een instrument waarmee je jezelf kan laten horen en waarmee je verbindt. Wanneer er verbinding is kan er heling plaats vinden. Zo zingen we gezamenlijk naar een gevoel van harmonie, geluk en innerlijke vrede. Het is niet belangrijk dat je goed kan zingen. Het gaat om het genieten en het positieve effect dat we mede door intentie en samen zingen creëren. Het verschil tussen zingen en chanten wordt op deze avond uitgelegd en ook ervaren. We zingen en chanten vanuit diverse wereldculturen. Iedereen is welkom.

12 Maart
Chakra Dance Meditatie o.l.v. Vasu

Chakra’s zijn energiecentra van ons spirituele lichaam. Ze vertegenwoordigen verschillende dimensies van onze innerlijke wereld. In de Chakra Dance Meditatie reizen we van de sex chakra door de hara, het hart en het derde oog naar de kruinchakra. Een reis door middel van de dans waarbij we ons ervan bewust zijn dat we de waarnemer/toeschouwer zijn van al deze verschillende energievelden. Een meditatie dus om onze levensenergie te vieren door dansend onze chakra’s te openen. We eindigen de meditatie in ontspanning, rust en stilte.

19 Maart
Het verhaal van Simon’s camino – o.l.v. Simon Wijma

Schrijver en verteller Simon Wijma liep in 2012 de Camino de Santiago, zo’n 700 kilometer dwars door Noord-Spanje, en loopt nu ieder jaar weer ergens in Spanje. Deze wandeltocht spreekt erg tot de verbeelding in Nederland. Bij terugkomst was vrijwel altijd de eerste vraag: wat heeft het met je gedaan? Het bleek een vraag die ik pas veel later kon beantwoorden.

Is de Camino een spirituele weg? Wat brengt het je? Kom je veel gelijkgestemde mensen tegen? Kan het een ingetogen weg zijn nu de Camino zo immens populair is? Een verhaal over de St. Jacobsweg in woord en beeld; met ruimte voor vele vragen en antwoorden en nog meer vragen.

Het is eigenlijk geen lezing: het zijn mooi vertelde verhalen van onderweg en sfeerbeelden; en het is uitwisseling met elkaar. Impressies op http://eensobereweg.blogspot.nl

26 Maart
Op reis door helingsvelden – o.l.v. Esther

Tijdens deze groepshealing maken we bewust contact met de helingsvelden van het universum waar we op dit moment toegang toe hebben. Zo kennen we de drakenenergie, de Meestersenergieën, de engelenenergieën, maar ook de buitenaardsen-energieën (o.a. van Acturius en Adromeda), de dolfijnen- en walvissenenergieën. Ga je mee op reis? En ben je klaar voor een prachtige heldere transformatie? Neem je spulletjes mee om wat langer comfortabel te kunnen liggen.

spircaful