Spiritueel Café Agenda

I.v.m. de zomervakantie is het Spiritueel Café op donderdag 6 en 13 augustus gesloten. Vanaf 20 augustus zijn we weer aanwezig.

Voor alle avonden geldt:

Tijd: inloop 19.30 uur en aanvang 20 – 22 uur
(Kom alsjeblieft op tijd, de deurbel gaat uit.)
Locatie: Hereweg 9, Groningen.
Toegang: € 5,- incl. thee (Lichtmakerleden € 2,50)

20 Augustus

Transformatieve Healing o.l.v. Esther, Sarin en Petra Meijer

Voor deze groepshealing zijn Esther, Sarin en Petra gezamenlijk de begeleiders. Het zal een reis in de geest zijn. Multidimensionaliteit is onder meer een onderdeel van de reis. De transformatie en de healing zullen op emotioneel, mentaal, spiritueel en/of fysiek niveau ervaren worden. Heb jij zin in een helende meditatiereis?

Maak het jezelf super comfortabel, neem je eigen spullen mee en kom vooral op tijd!! Je bent welkom om tussen 19.30 – 20.00 uur een geschikt plekje uit te zoeken. De deur gaat stipt om 20 uur op slot zodat we direct met de meditatie kunnen beginnen.

27 Augustus

Hoe bouw ik een Holon? – o.l.v. Sarin

Wat is een Holon en wat doet het… Een Holon wordt opgebouwd uit voorwerpen die zelf al een geheel vormen maar samen een versterker vormen.

Een Holon is een soort bouwwerkje wat energie versterkt (de positieve energie wat we graag willen dat het versterkt) en maakt een connectie met andere Holon`s over de wereld om op die manier een energetische kristallen energie te creëren ten goede voor de aarde. Alles wat je nodig hebt zijn: een kristal, 3 glazen die over elkaar heen passen met ruimte er tussen (vaas of iets dergelijks kan ook ) of glazen schaaltjes die over elkaar passen, een cd /dvd (liefst leeg) en je kunt een plaatje uitprinten van bv onze aarde of iets anders waar jij je energie op wilt richten.

Daarmee kunnen we aan de slag. Op deze avond zal ik samen met jullie een Holon maken (je mag ook spullen meenemen om er zelf eentje ter plekke te maken). We gaan deze dan ook energetisch laden door ze samen in verbinding te brengen zodat we de energie ook kunnen voelen. Ik ga iets vertellen over de filosofie hierachter en het ontstaan hiervan.
Voel je welkom om deze avond samen met mij te creëren en te beleven.