Elke donderdag vindt er aan de Barmaheerd 52 te Groningen het Spiritueel Café plaats. Je kunt vanaf 19.30 uur binnen lopen. Om 20 uur begint het en meestal hebben we het Spiritueel Café rond 22 uur beëindigd. Neem je matje en dekentje mee om comfortabel te kunnen liggen. De entree is € 8,- of € 5,- (naar draagkracht) (Lichtmakerleden: lichtmakerstarief).

3 November Water en Aarde Meditatie

(Support Standing Rock ) o.l.v. Sarin

Deze avond houden we een meditatie voor deze aarde en het water wat leven is voor ons allen. Deze meditatie wil ik vooral opdragen aan wat er nu gaande is bij Standing Rock (Dakota ) waar de Native-Americans op zijn gestaan tegen verdere vervuiling van deze aarde en het water (vanwege een oliepijplijn die er wordt aangelegd. Deze pijplijnen lekken regelmatig en daarmee zou dan het zo belangrijke water vervuild worden en water betekent leven voor zowel de grond als de mens).

Om support te tonen aan hen en aan alle plekken op onze aarde die worden ontheiligd en alle mensen die er voor opstaan, wil ik deze avond gebruiken om samen een meditatie en onze gezamenlijke energie van liefde licht en kracht te bundelen en te zenden naar allen die dat kunnen gebruiken. Het gaat niet alleen om Standing Rock, maar dit betreft de hele aarde uiteindelijk …de dieren zijn al gekomen de buffels en de adelaar.  De spirits zijn gekomen, laat nu ook ons samen komen en verbinden in energie …wij zijn allen verbonden met elkaar en deze aarde…  In liefde en compassie onze energie samen verbinden. Heb je een drum of iets anders neem het mee. We gaan mediteren, zingen en een geweldige energie sturen ♥

Mocht je niet kunnen komen bij deze meditatie kun je meedoen op afstand, we verbinden ons met iedereen ♥
Wees welkom ♥
Neem eventueel matje mee en dekentje om het jezelf gemakkelijk te maken tijdens de meditatie.

10 November Osho Nataraj Meditatie

o.l.v. Roos

Nataraj is dansen als totale meditatie die bestaat uit 3 fasen.

Osho: “Vergeet de danser, het centrum van het ego. Word die dans, dat is de meditatie. Ga zo op in de dans dat je volkomen vergeet dat jij het bent die danst, en dat je het gevoel krijgt dat jij de dans bènt. Pas als die scheiding opgeheven is, wordt het een meditatie. Zolang die scheiding er is, is het een oefening: goed, gezond, maar spiritueel kun je het niet noemen. Het is gewoon een dans. Dansen op zich is goed – tot op een bepaalde hoogte is het goed. Je voelt je erna weer fris en jong. Maar het is nog geen meditatie. De danser moet verdwijnen, totdat alleen nog de dans overblijft.”

17 November Keylontic Science & Meditatie

o.l.v. Nynke

In het Spiritueel Café geeft Nynke een avond over Keylontic Science. Hierin wordt uitgelegd en ervaren. Een reis door de 15 dimensies meditatie zorgt voor verrassende ervaringen. Wees Welkom.

24 November Upgrade Your Mind

o.l.v. Piet Vaartjes

Op deze avond zal Piet een voorproefje geven over een weekendtraining “Upgrade your mind”. “Upgrade your Mind” gaat over je zelfbeeld t.a.v. geld(zaken). Er worden voorbeelden gegeven en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Neem pen en papier mee. Wees welkom om je overtuigingen over geld(zaken) onder de loep te nemen.