Spiritueel Café December 2016

Elke donderdag vindt er aan de Barmaheerd 52 te Groningen het Spiritueel Café plaats. Je kunt vanaf 19.30 uur binnen lopen. Om 20 uur begint het en meestal hebben we het Spiritueel Café rond 22 uur beëindigd. Neem je matje en dekentje mee om comfortabel te kunnen liggen. De entree is € 8,- of € 5,- (naar draagkracht) (Lichtmakerleden: lichtmakerstarief).

8 December Zielenzang

o.l.v. Sarin en Nynke

Je ontvangt de klanken die bij jou horen, en die jou helen. Samen creëren we met zielen zang en chants, deze bijzondere avond waar weer veel vraag naar was. Het contact met jezelf wordt op een bijzondere manier verdiept en bekrachtigt en je zult jezelf op een nieuwe intense manier gaan ervaren. De klanken dringen diep tot je door en kunnen blokkades oplossen en/of in beweging brengen zodat je meer in evenwicht komt met jezelf, meer toegang hebt tot je kracht. Ook de kracht ervaren als groep en dit met elkaar en voor elkaar te doen. Unieke zielenklanken en boventonen zullen de boventoon voeren, van deze intense ervaring.

15 December Nadabrahma meditatie

o.l.v. Roos

De Nadabrahma is de zoemmeditatie – door zoemen en handbewegingen stemmen conflicterende delen van jou op elkaar af en je brengt harmonie naar je hele ‘zijn’. Dan, als lichaam en geest volledig samen zijn, glijd je weg uit hun ‘vasthouden’ en je wordt een getuige van beiden. Deze manier van kijken naar de buitenkant is wat vrede, stilte en gelukzaligheid brengt.

“Let in de Nadabrahma op het volgende: laat lichaam en geest geheel samensmelten, maar onthoudt dat jij de getuige moet worden. Trek je langzaam en zachtjes terug, via de achterdeur, zonder gevecht of worsteling.” Osho

Woensdag (!) 21 December Yule Viering

o.l.v. Nynke

Yule viering in Groningen. Voor iedereen. We vieren het feest dat het licht terug keert.
Dit jaarfeest wordt overal op de wereld gevierd, en wij vieren het in Groningen, met een Yule ceremonie met Paganistische invloeden (met sjamanistische in oude religie invloeden).

Vanaf 17 uur (!!) is iedereen welkom, en om 19 uur beginnen we met de ceremonie. Iedereen wordt gevraagd om wat mee te nemen voor op het altaar en/of voor de pot luck, misschien met inspiratie vanuit de winterse maanden. Eventueel mag een donatie aan de Lichtmakers.
Wees welkom om met ons dit jaarfeest te vieren.