9 Februari Handen QiGong

Piet vertelt tijdens het Spiritueel Cafe iets over verschillende aspecten van Qi Gong en met name de werking van Qi Gong in en door je handen. We noemen dat voor het gemak ‘handen Qi Gong’. Omdat in je handen alle 12 hoofdmeridianen lopen, kun je via je handen ook contact maken met de meridianen van je hele lichaam. Het belooft een leerzame en informatieve avond te worden.

16 Februari I AM Meditatie

Een bijzonder mooie krachtige meditatie die alle I AM’s doet verbinden zodat we SAMEN de meditatie creëren…. Sarin en ik zijn naast de mede-creators ook de vertolkers van de energieën die we met de aanwezigen activeren…. om weer te voelen, te ervaren dat we stralende wezens zijn. Dat we veel in onze mars hebben om de wereld een handje te helpen er een mooiere plek van te maken…. Doe je mee?

23 Februari Meditatie

O.l.v. Sarin

Laat een reactie achter