Burn-out

Je eigen ruimte

Iedereen heeft het recht om zijn eigen ruimte in te nemen. Zowel in de maatschappij als in de familie of onder vrienden, kennissen en collega’s. Wordt je eigen ruimte niet door jezelf, door anderen of door omstandigheden gerespecteerd door gezonde begrenzing, dan kun je burn-out klachten gaan ervaren. Naast allerlei psychische en lichamelijke klachten, zullen vermoeidheid en uitputting sterk op de voorgrond treden. De klachten die je ervaart beperken je in je dagelijks functioneren.

Energetische therapie bij burn-out klachten

Energetische therapie kan een bijdrage leveren aan het versterken van jezelf en daarmee het uitdoven van de burn-out klachten:

  • er zal bewustzijn komen op welke belemmeringen er bestaan om je eigen ruimte in de familie, onder vrienden, kennissen of collega’s en in de maatschappij in te nemen;
  • er zullen energetische blokkades verwijderd worden waardoor het leven makkelijker door je heen stroomt;
  • je krijgt inzichten waarin je jezelf blokkeert (weerstand biedt);
  • je krijgt inzicht en ervaart waar gezonde begrenzingen liggen;
  • je krijgt energie om de volgende stappen te nemen die dicht bij jouw goede gevoel liggen;
  • je leert om jezelf toestemming en goedkeuring te geven en daarin steeds minder en minder afhankelijk te zijn;
  • je ziet en ervaart je eigen prestaties en gedrag vanuit een neutrale, liefdevolle plek;
  • je eigenheid en uniekheid worden aangeraakt zodat je weet dat je goed genoeg en gewenst bent.

Het kan zijn dat je vanwege je burn-out klachten al onder behandeling bent. Energetische therapie kan naast de andere therapie plaats vinden ter ondersteuning van het herstelproces.

Aanmelden

Heb je last van burn-out klachten? Ben je bereid om naar je eigen gedrag te kijken en deze te veranderen om meer in je eigen uniekheid te vertrouwen? En wil je daarbij een energetische behandeling ter ondersteuning?

Meld je dan via onderstaand contactformulier aan. Heb je allereerst vragen, dan kun je dit contactformulier ook gebruiken.

Een consult duurt ca. 60 -75 min en kost € 60,-. Het intakegesprek kan langer duren. Wanneer je bij je zorgverzekering een aanvullend pakket hebt waarbij complementaire of alternatieve zorg wordt vergoed, ontvang je hiervoor factu(u)r(en) om deze in te kunnen dienen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de zorgverzekeraar.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

Je behandelaar

Je behandelaar is Esther Hoffmann, energetisch therapeut, gedragstherapeut en coach.

Zij heeft 10 jaar lang als gedragstherapeut een eigen praktijk gehad en daarvoor nog 5 jaar in loondienst gewerkt. Na 15 jaar was zij ‘op’. In 2013 heeft ze haar toenmalige praktijk verkocht. Toen is bij haar het herstel van allerlei lichamelijke en psychische klachten begonnen. Op eigen houtje is zij uit de burn-out geklommen door te accepteren wie ze is. Door haar eigen unieke vaardigheden en persoonlijkheid te zien, te erkennen en daarin te groeien, vervaagden langzaamaan de burn-out klachten. Vanuit de eigen ervaring en de holistische visie dat we allemaal gewenst zijn en iets unieks te bieden hebben, kan ze een ieder met burn-out klachten bijstaan en begeleiden. Nu neemt ze haar eigen plek in en ervaart ze weer haar eigen levensenergie.