Cursus Helder Waarnemen

Deze cursus is een kennismaking met jezelf en je eigen vaardigheden. De term “helderwaarnemen” gaat niet over “helderzien”, al kan dat een onderdeel zijn. Het gaat echter over het bovenzintuiglijk waarnemen in zijn totaliteit.

Wat is jouw waarnemend vermogen? Want we hebben het allemaal in ons. Er zijn uiteraard mensen die een aangeboren talent hebben wat betreft helder waarnemen (zien, voelen, horen, etc.) maar iedereen heeft er iets van in zich. Iedereen kan tekenen maar niet iedereen is een Rembrandt, maar je kunt wel middels cursussen het uiterste uit je tekenkunsten halen en leren hoe bepaalde lijnen gezet kunnen worden.

Zo is het ook met helder waarnemen. Je ontdekt je mogelijkheden en je kunt je intuïtieve waarnemende vermogen versterken door middel van oefeningen en bekrachtigende meditaties. En als je al waarnemende vermogens in jezelf hebt ontdekt, kan deze cursus je vaardigheden duidelijker maken en versterken. Ook het vermogen zelf te bepalen wanneer je je vaardigheden inzet en het interpreteren van wat je waarneemt valt binnen deze cursus te ontdekken.

Wat je mag ontvangen

  • Je ontvangt meditaties ter versterking van je vaardigheden en voor de opening van o.a. je derde oog.
  • Je gaat een verdieping in jezelf ontdekken en daarmee ook je eigen proces versterken en versnellen.
  • Alles wat aan de orde komt met betrekking tot je ontwikkeling wordt liefdevol en deskundig begeleid door Esther en Sarin.

De inhoud van de cursus

Je gaat aan de slag in duo oefeningen en groepsoefeningen. Ook krijg je oefeningen en tips mee die je zelf kunt beoefenen.
* Energie waarnemen van planten, dieren en mensen.
* Het waarnemen van aura`s.
* Het invoelen en begrijpen van wat je waarneemt.

Je ontvangt een cursus map waarin alles aan de orde komt wat tijdens de cursus wordt behandeld. Je ontvangt na afloop van de cursus een bewijs van deelname.

Klantervaringen

“Ik vond het 3 inspirerende en verrassende dagen. Complimenten voor jullie. Best gewaagd om 3 dagen lang 8 “intieme vreemden” bij elkaar te brengen en bij elkaar te houden. En het certificaat en het huiswerkboek maken deze cursus helemaal af.”

“Afgelopen weekend de cursus helder waarnemen gedaan. Geweldige ervaring, gezellige en warme groep mensen, top begeleiding van 2 geweldige, ervaren en warme toppers, Sarin en Esther en ook nog eens heerlijk gegeten tussen de bedrijven door. Bij vertrek de vraag of we feedback zouden willen geven over de cursus en alles daar omheen. Tuurlijk wil ik dat. “Kritiek ook welkom, kunnen we van leren!” Snap ik. Ja. Maar ja, behalve een wc deur die niet op slot kon, wat eigenlijk ook geen probleem bleek, kan ik echt geen puntje van kritiek vinden. Ja, de cursusnaam misschien. Ik vond het eerder een cursus thuiskomen in mezelf 😀 Maar ja, dat was dan weer mijn persoonlijke ervaring … Nee echt, of je al helder kunt waarnemen of niet, ik vond dit weekend heel verhelderend, heel fijn en perfect geregeld! Nogmaals duizend maal dank lieverds! ♡”

“Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het heeft wel mijn verwachtingen overtroffen. Locatie precies goed voor de groep, niet te groot, goed voor de intimiteit die je deelt en het schuiven/aanpassen met de matjes is juist goed voor het groepsgevoel. De begeleiding was top, jullie geven veel vertrouwen! Soms is het best eng om hardop te benoemen wat je ziet en moet je leren niet te gaan verklaren (maar dat gaven jullie goed aan). Misschien een idee om een terugkomdag te organiseren?
Kom nu pas toe aan het werkboek, ik droom nu heel veel en ben dan in Govinda. Prijs/kwaliteit is goed, zeker vergeleken met andere aanbieders. Ik heb ontzettend genoten en ben nu nog wat wazig en opgewonden tegelijk. De beste cursus die ik ooit heb gedaan. Ik zou zeggen, ga zo door, dit is een echte verdieping voor diegenen die verdieping zoeken.”

“Ik heb alleen maar positieve ervaringen op de workshop. De info vooraf was duidelijk en compleet. De catering was heerlijk en ruim voldoende qua hoeveelheden. Voor jullie een enorme pluim. Ik voelde me heel veilig bij jullie. Jullie hielpen zonder dat de anderen zich daar bewust van waren en werden. Ook de prijs\kwaliteit verhouding vind ik prima. Het was mij het geld zeker waard. Ik hoop nog eens een workshop van jullie mee te mogen maken!”

“Ik heb de cursus heel verrijkend ervaren. Jullie betrokkenheid en de sfeer waren echt heel plezierig en goed.”

“Sarin en Esther zijn goed op elkaar ingewerkt, ze zijn zorgvuldig naar de mensen met hun verhaal, iedereen krijgt de ruimte die hij/zij nodig heeft, zonder oordeel….! De inhoud van de cursus had een goeie opbouw en is professioneel, er werd rekening gehouden met ontwikkelingen en vorderingen van een ieder. De ervaringen van de deelnemers werden, waar mogelijk, uitgelegd en aangevuld.
De ruimte in de Barmaheerd is niet groot en vraagt enige aanpassing van de deelnemers. Voor mij persoonlijk was de ruimte in sommige gevallen te klein. Voor wat betreft de organisatie, deze was goed geregeld en liep gesmeerd. De catering was heerlijk met verantwoorde lekkernijen.”

Cursusinformatie

Wil je meedoen?

Data: vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017
Tijden: 10 – 17 uur
Locatie: Noordesch 14, Lieveren, Drenthe
Cursusprijs:  € 295,-
Aanmelden: graag vóór 6 oktober 2017 via onderstaand contactformulier.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

Over de begeleidsters

Sarin Lee

Vanaf haar geboorte ziet zij al energie. Ze voelt en ziet energetische wezens en energieën die zich rond mensen bevinden. Lange tijd leerde ze al doende omdat het een deel van haar bestaan was, maar uiteindelijk is ze zich er meer in gaan verdiepen en heeft ze een opleiding gevolgd tot Holistisch Energetisch Therapeut. Verder heeft ze verschillende workshops gevolgd en heeft ze zich geoefend in meditaties alsook in het geven van verschillende vormen van meditaties. Daarnaast geeft ze healingen en readingen zowel tijdens consulten als in groepsverband.

Esther Hoffmann

Haar heldervoelen was ooit een belemmering geweest, maar is nu juist haar kracht. In de loop van de tijd werd ze ook meer gewaar van het helderzien en helderweten. Als ervaringsdeskundige en energetische therapeut kan ze je verder begeleiden in je ontwikkeling van het helderwaarnemen.