Healing-Activatie

De basisachtergrond van een Healing-Activatie is altijd vrijheid en onvoorwaardelijke liefde. Het ascensieproces waarin je terecht komt is het pad van zelfverwezenlijking. Steeds meer je Ware Zelf worden en Zijn. Steeds meer innerlijke ruimte voelen. In contact staan met zowel de Aarde als met Bron. Deze verbinding geeft je alle vrijheid om je plaats op aarde in te nemen. Alles wie je in werkelijkheid bent (je multidimensionaliteit) geeft je de mogelijkheid en de toegang tot het creëren van een leven dat je wilt beleven en dat past bij je persoonlijkheid. Je stapt dan in je meesterschap. Meester worden over je eigen leven en deze, alsook de wereld om je heen op een positieve manier te beïnvloeden door slechts volledig aanwezig te zijn. Je aandacht en gewaar-zijn van datgene wat er is, is voldoende om de wereld te doen veranderen.

Voor wie

Een activatie is voor iedereen die kiest voor het pad van zelfrealisatie.

 • Ben je klaar om daadwerkelijk te veranderen en ben je bereid om naar jezelf te kijken?
 • Ben je bereid om je eigen pijn en kwetsbare stukken in de ogen aan te kijken? Of…
 • Sta je in je kracht en wil je je verder ontwikkelen?
 • Heb je het gevoel dat je je “plafond” bereikt hebt, maar weet je dat je verder wilt ontwikkelen?
 • Wil je de hoogst beschikbare zuivere energieën gedownload krijgen om je persoonlijke evolutieproces (ascensie) een boost te geven?
 • Wil je het leven (weer) als vreugdevol en energiek ervaren en daar gevolg aan geven?

In de praktijk

Je gaat zonder schoenen op de behandeltafel liggen eventueel met een fleecedeken over je heen. Mocht je niet kunnen liggen, dan is zitten in een stoel ook een optie. Om ons denken tot rust te brengen, maken we een digitale geluidsopname van de healing-activatie. Je kunt dan de informatie die tijdens de healing-activatie vrij komt, later beluisteren hoe vaak en wanneer je wilt.

De intentie die we zetten op de Healing-Activatie kan van algemene aard zijn wat gerelateerd is met je zielemissie en zielsopdracht. Maar we kunnen  ook je hulpvraag inbrengen. Alles in overeenstemming met je I AM en het Goddelijk Plan en wat passend is met je fysieke, emotionele, mentale, spirituele en dagelijkse omstandigheden.

We beginnen de healing-activatie met het verstevigen, gronden en complementeren van je eigen energieveld. Je eigen energieveld heeft als intrinsieke kenmerk dat het bijdraagt aan zelfhealing en zelfbewustzijn. Wat er daarna gebeurt, is in communicatie met de I AM of je Hogere Zelf. Het kan zijn dat we je licht moeten aanraken, maar dat hoeft niet. Het kan zijn dat je in slaap valt, maar meestal vindt er een diepe rust plaats. Alles wat waar te nemen valt, hoort er bij. Sensaties, gevoelens, beelden, het weten zijn informatie voor je bewustzijn zodat het erkend, gezien en gehoord mag worden.

Bij een activatie voor zelfrealisatie kán het volgende gebeuren afhankelijk van wat je aankunt en waar je staat in je ontwikkeling tot zelfrealisatie, alles in overeenstemming met je I AM:

 • verwijderen van entiteiten, implantaten, coderingen, programmeringen, conditioneringen;
 • zelfgenezend vermogen activeren en upgraden (met o.a. DNA activatie/reparatie, activatie van multidimensionale lichamen);
 • heeldheid bewerkstelligen door opruimen van tijdslijnen, tijdsramen, multidimensionale poorten en verbindingen, zielsdelen verenigen vanuit parallele werelden (vorige levens, toekomstige levens, parallele universa);
 • Bewustzijnsactivatie (openen en verruimen wanneer “plafond” gevoelsmatig is bereikt);
 • aansluiten met je originele sterrenafkomst;
 • tools aanreiken voor zelfrealisatie;
 • inzichten aanreiken;
 • downloaden van Nieuwe Aarde energieën;
 • aansluiten op de (eigen) Nieuwe Aarde Rasters (grids);
 • ontvangen van de Nieuwe Aarde DNA coderingen;
 • aansluiten op de Nieuwe Aarde Matrix;
 • communicatie op gang brengen met lichtmeesters, intergalactische wezens, eigen healingteam;
 • interdimensionale reizen;
 • … en nog veel meer!

Na de healing-activatie mag je 5 – 10 min. blijven liggen om de nieuwe energieën en de energieverschuivingen te kunnen laten integreren in het fysieke lichaam. Eventueel word je nogmaals gegrond zodra je opgestaan bent. Na een Healing-Activatie kan je beleving van de dingen anders zijn dan daarvoor. Vanaf dit moment begint de daadwerkelijke healing-activatie. Dit kan dagen tot weken duren en soms zelfs maanden. Dit proces kun je ondersteunen door goed naar je lichaam te luisteren. Als je meer moet rusten, eten, drinken, huilen, enzovoort, doe dat. Het lichaam zoekt naar een nieuwe balans en heeft de middelen, tijd en beslissingen van jou nodig om dat te kunnen doen.

Op afstand

Voor mensen die ver weg wonen of voor wie het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, is het mogelijk om op afstand een Healing-Reading-Activatie aan te vragen. De voordelen zijn daarbij dat het in je eigen vertrouwde omgeving gebeurt en dat je je tijd kunt nemen. We spreken een dag en een tijd af om de healing-activatie in alle tijd en rust te ontvangen.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via telefoon of het contactformulier. Vermeld bij het contactformulier de gewenste behandelaar, diverse optionele data voor een sessie en of je op afstand of in de praktijk behandeld wil worden.

Vergoeding

Je bijdrage voor een healing-activatie is € 60,- per uur. We vinden het prettig als je binnen 3 dagen het te betalen bedrag overmaakt op onze bankrekening. Je krijgt de factuur dezelfde dag nog via email thuisgestuurd. De meeste sessies duren ongeveer een uur, maar als langer nodig is dan wordt die tijd ook genomen om het geheel in een fijne sfeer af te ronden zonder meerkosten.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

Je behandelaar

Esther Hoffmann is energetisch therapeut, coach en gedragstherapeut. Maar bovenal Shamballa 13D Master Teacher (nu New Paradigm MDT).

Samen met haar vriendin en samenwerkingspartner Sarin geven zij regelmatig I AM meditaties. Meditaties om dichter bij de essentie te komen, de I AM. Deze I AM is oneindig groot en bezit het volledig multidimensionaal potentieel. Of te wel het persoonlijke deel van het Grote Bewustzijn waar we deel van uitmaken. Om hier als doorgeefluik te mogen fungeren en healing op zowel dat niveau als alle andere niveaus te mogen faciliteren ervaart ze als een groot zegen.