Van hoofd naar hart

Je gevoeligheid als kracht

Ik besef heel goed dat gevoeligheid een relatie heeft met spiritualiteit. Daar maak ik gebruik van. Je gevoeligheid wordt ingezet om je innerlijke rijkdom te verkennen. Ik geloof namelijk dat iedereen die gevoelig is zijn gevoeligheid kan inzetten om, misschien met een beetje hulp, zich te bevrijden van de situatie waarin hij of zij zit. Daarnaast geloof ik ook dat iedereen de moed heeft om te kiezen wat het hart hem of haar ingeeft. Dan wordt je gevoeligheid je kracht. Door diep in je innerlijke rijkdom te duiken en overtollige ballast overboord te gooien, kun je werkelijk oprecht en eerlijk zijn.

Ik weet zeker dat als je je band met het Grotere Bewustzijn (ook wel “je hart”) verbetert dat je zult ervaren dat het Grotere Bewustzijn altijd alles doet in het hoogste goed. Dan zul je merken dat jouw manifestatiekracht in relatie tot je eigen verlangens ongekend groots en bijzonder zijn. Je opgebouwde vertrouwen in je innerlijke wereld en met je innerlijke wereld, zal zijn geschenken laten zien in een leuk, nee, gelukkig leven in de uiterlijke wereld. Het is je zó gegund; dit is hoe het zou moeten zijn.

Als je gevoelig bent en je graag je gevoeligheid wil inzetten om je situatie of je leven te veranderen, dan wil ik je daar graag bij helpen. Vaak zit het denken, de logica en de ratio, je in de weg bij het uitvoeren van wat je weet. Trouw zijn aan jezelf is dan best lastig.

Herken je dit?

  • Heb je er ook genoeg van dat je je steeds aanpast aan de verwachtingen van anderen, de maatschappij of ‘hoe het hoort’?
  • Durf je niet voor jezelf op te komen en je grenzen te bewaken omdat je de ander dan zal kwetsen?
  • Neem je makkelijk andermans energieën over?
  • Word je door een verandering of door een ander makkelijk uit balans gebracht?
  • Voel je je diep van binnen eigenlijk onzeker?

Dan kan ik je helpen met energetisch werk door een intensief traject met je in te gaan voor een wezenlijke verandering.

Bel me voor een eerste kennismakingsconsult met 06-40 70 80 09.

Ja, maar…

Sommige mensen zeggen “ja, maar ik heb al zoveel gedaan”, en dan zeg ik “daar heb je vast wat aan gehad, maar is ook de wortel van je probleem weggenomen?”

Ik werk anders dan andere energetische therapeuten, healers, psychologen en psychotherapeuten.

Ik stem me af op jouw ‘I AM Presence’, het diepste en wijste deel van jezelf en laat hem/haar leiden in relatie tot je hulpvraag. Het energetisch werk dat we doen is dan op jou toegespitst.

Wat je dan van mij krijgt is hulp bij het:
• navigeren van je denken naar het voelen;
• navigeren van angst naar liefde;
• navigeren van onveilig naar veilig;
• vergroten van je innerlijke rijkdom;
• wijzigen van de perceptie van je realiteit.

Gaandeweg het traject zul je:
• beter in je vel zitten;
• je veiliger voelen;
• zelfverzekerder zijn;
• meer zelfvertrouwen hebben en
• meer levenslust ervaren.

Wil jij dus vanuit je essentie leven? Wil jij van je hoofd naar je hart bewegen?

Maak dan nu een afspraak door te bellen met 06-40 70 80 09.

Of vul onderstaand formulier in en dan bel ik je z.s.m. terug.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

Twijfel je nog steeds? Lees dan eens wat enkele dankbare cliënten over mij zeggen.

Dankbare cliënten

“De consulten, die ik bij Esther heb gehad, ervaar ik als heel positief en effectief. Bij aanvang van het consult formuleer je eerst duidelijk je doelstelling waardoor je ook gericht te werk kunt gaan. Enerzijds helpt Esther je op een heel deskundige en integere manier je inzichten te verschaffen in je proces. Anderzijds heeft ze het vermogen om door een erg bijzondere energetische behandeling naar de kern te gaan en van daaruit dit op te lossen. Deze combinatie van werkwijze maakt het zeer efficiënt. Aan Esther’s warme persoonlijkheid merk je dat ze haar begeleiding vanuit haar hart doet. Ik heb absoluut veel aan haar consulten gehad en het heeft me zeker weer een stap vooruit gebracht!” – Marga

“Eind 2017 stond ik al enige tijd onder spanning en was ik toe aan een energetische oppepper. Al surfend op het internet kwam ik terecht op de site van Sophia’s Light. Het sprak me gevoelsmatig enorm aan wat dit centrum te bieden heeft, vandaar dat ik een afspraak heb gepland. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in nog een aantal afspraken waardoor ik met hulp van Esther Hoffmann in vrij kort tijdsbestek e.e.a. heb kunnen loslaten. Ook is er ruimte gekomen voor iets nieuws in mezelf wat ik nu nog steeds ervaar. Ik kan op de één of andere manier beter voor mezelf kiezen, verspil minder energie en weet beter het (voor mij) ware van het onware te onderscheiden. De sessies met Esther waren erg fijn. Ze is krachtig en liefdevol, heeft een duidelijk verbinding met de energetische wereld; ze is respectvol, zuiver en in haar aanpak komt ze vlot tot de kern. Ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen en zal in de toekomst, als er zich een nieuwe situatie voordoet waarin ik weer een energetische APK nodig heb, zeker weer contact zoeken. Een aanrader voor iedereen die zichzelf wat aandacht gunt!” – Mirjam

“Ik merk dat ik veel doelgerichter leef en dat ik ook de energie heb om op die manier te leven. Over het algemeen ervaar ik veel tevredenheid. Het is zo fijn om me zo nu en dan te beseffen dat ik gelukkig en tevreden ben. Veiligheid is mijn nieuwe passie, en dat doet veel met me. Ik voel me nu steeds veiliger, vooral financieel. Als ik terugkijk op mijn leven dan zie ik hoe onveilig ik me heb gevoelt en wat voor invloed dat had op mijn leven. Wat dat betreft ben ik blij met hoe ik het nu ervaar. Over het algemeen kan ik zeggen dat ik meer zin heb ik het leven dan vroeger. Communicatie blijft nog lastig, maar vandaag heb ik een communicatiedag. Al met al kan ik zeggen dat ik veel aan de sessie met jou heb gehad, dank daarvoor!” – Auke

Bel nu voor een eerste afspraak met 06-40 70 80 09