Knopen in de nek, schouder of rug bevatten informatie!

Word jij belemmerd in je bewegingsvrijheid? Heb je klachten aan je nek, schouder, rug, armen of benen? Word je er moe van om steeds die zeurende of stekende pijn te voelen? En is er zonder twijfel geen sprake van een ontsteking, maar bijvoorbeeld van stress, spanningen of overbelasting?

Energetische therapie bij knopen of trigger points

Zonder dat je je hoeft uit te kleden kan ik vaak in één oogopslag de pijnlijk(st)e plek vinden. Daar vind ik de informatie die je nodig hebt om eerst geestelijke of emotionele vrijheid te ervaren. En dat levert uiteindelijk weer fysieke bewegingsvrijheid op.

Want wist je dat in knopen of trigger points een hoop informatie ligt opgeslagen? En wist je dat je vrijwel direct een verlichting, ontspanning en vrijheid kunt ervaren? Je hoeft je alleen bewust te worden van die informatie en de energie los te laten die ermee gepaard gaat. Afhankelijk van ‘het aantal’ knopen en hoe ‘diep’ de knopen kunnen gaan, kun je al direct of binnen een aantal weken vrij zijn van pijn.

Aanmelden

Heb jij last van belemmeringen in je (bewegings)vrijheid? En zit je vast? Heb je last van knopen of trigger points?

Meld je dan via onderstaand contactformulier aan. Heb je vragen, dan kun je dit contactformulier ook gebruiken.

Een consult duurt ca. 60 -75 min en kost € 60,-. Het intakegesprek kan langer duren. Energetische therapie kan voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen uit de aanvullende zorgpakket van je zorgverzekeraar. De praktijk is gevestigd in Groningen. Alles in overeenstemming met jouw wil, die van je I AM en Bron.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha
 

Je behandelaar

Esther Hoffmann is holistisch energetische therapeut, coach en gedragstherapeut. 

Tijdens de behandelsessies zijn er diverse manieren om energie weer te doen laten stromen. Bij knopen of triggerpoints wordt Esther geleid om in samenwerking met jou, aan te geven wat je dwars zit en op welk gebied harmonie en balans mag komen. Door bewustwording van wat er op de diverse niveaus afspeelt, kan direct verlichting en vrijheid ervaren worden.