Holistisch energetische therapie

Bij holistisch energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Klachten die zijn uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak. Een holistisch energetisch therapeut ziet de samenhang van diverse klachten en kan door middel van bijvoorbeeld reading en healing op energetisch niveau de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze te op te heffen. De klachten kunnen hierdoor afnemen of zelfs verdwijnen. Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en in je eigen kunnen.

Om zeer diepe transformaties mogelijk te maken wordt er soms ook gebruik gemaakt van technieken uit het psychotherapeutische werkveld. Deze interventies worden aangereikt om je door een proces heen te leiden. Uiteindelijk zal er energie vrij komen voor een ruimer bewustzijn. Je zult op die manier minder energetische ballast met je mee dragen en een diepere verbinding met jezelf ervaren. Vaak worden technieken gebruikt die raakvlakken hebben met bijvoorbeeld systemisch werk, innerlijk kindwerk, traumahealing, emdr, NLP, etc. etc. In de diepe meditatie die je als cliënt ingaat, neemt spiritualiteit een grote plek in. In die sfeer zal het lichaam als vanzelf aangeven wat het nodig heeft. De therapeut werkt zodoende alleen als vertaler.

Tarieven

Consulten duren gemiddeld 75 minuten. Je ontvangt altijd een factuur over de mail.

Omschrijving Tarief
Telefonisch kennismakings-/intakegesprek max. 30 min. Gratis
Energetische behandeling, 75 min. € 75,- *
Energetische behandeling aan huis (onder voorwaarden), 75 min. € 82,50 *
Telefonisch/Skype consult per minuut € 1,-
Gesprek, counseling, coaching € 75,-
Niet nagekomen afspraak, afzeggen kan tot uiterlijk een dag van te voren € 20,-

 kan in aanmerking komen voor vergoeding, afhankelijk van je aanvullende zorgpakket.

Vergoeding

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Verbond Van Energetische Therapeuten (VVET), kun je voor deze therapievorm de kosten (gedeeltelijk) vergoed krijgen via de zorgverzekeraar mits je daarvoor verzekerd bent. Kijk voor meer informatie over je pakket op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie  Of raadpleeg je zorgverzekeraar of polisbescheiden.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak met 06-40708009 of vul onderstaand formulier in en je wordt z.s.m. teruggebeld.

* Naam:
* E-mail:
* Woonplaats:
* Telefoonnummer:
* Uw onderwerp:
Vraag:
captcha